Добре дошли на бизнес профила на Georgi Aleksandrov


Добре дошли в света на качествените ремонтни услуги, предоставяни от нашия професионален екип от майстори с над 20-годишен опит. Ние сме вашият надежден избор за ремонт на баня, плочки и теракот, каменоделски услуги, както и проекти свързани с камини. С дългогодишния си опит и страст към занаята ни, гарантираме качество, надеждност и професионализъм във всеки един проект.

Ремонт на баня е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Плочки и теракот

“Точен, опитен, коректен.. каквото се каже за него, ще бъде малко. Зае се от началото до края с лепене на плочки в баня и кухня. Младо момче, което наистина си разбира от работата и е отдаден на нея. Всичко беше изпълнено по първоначална договорка. Комуникацията с него е лесна и приятна, а работата му е наистина похвална. Не разбирам много от ремонти и исках да съм информиран за процеса на работа и той ми сподели всеки един детайл и ми обясни в подробности. Няма как да бъда по-доволен и със сигурност бих работил с него в бъдеще!”

на 30 Oct 2023 от Огнян

Качена препоръка, Ремонт на баня

“Георги е един от малкото изпълнители, с които се работи толкова лесно и приятно. Направи ми сам цялата баня, а преди това сме работили заедно и по други проекти и винаги оставам безкрайно доволен. Изпълнението е без забележки, коректен и отзивчив е. Първо към него бих се обърнал при нужда със сигурност. Който го наеме, няма да съжалява!”

на 30 Jan 2024 от Красимир

Качена препоръка, Ремонт на баня

“За първи път срещам толкова стриктен майстор! Работи сам и в рамките на уговорената една седмица банята беше готова. Изключително коректно отношение. Работи бързо, но в същото време с огромно внимание към детайла. Крайният резултат е повече от прекрасен. Препоръчвам го с две ръце!”

на 11 Dec 2023 от Кристиян

Качена препоръка, Плочки и теракот

“Георги ми направи ремонт на банята с лепене на плочки. Един от малкото точни и много коректни изпълнители на днешно време. Беше спазено абсолютно всичко, което беше в първоначалната уговорка. Останах наистина доволен и бих го препоръчал на всеки за такива дейности!”

на 10 Jan 2024 от Християн

Качена препоръка, Плочки и теракот

“Много съм доволен от изпълнителя! Залепи ми плочки в банята. Всички първоначални уговорки бяха спазени, работи изключително чисто бързо. Препоръчвам го и определено бих го наел отново!”

на 22 Jan 2024 от Виктор
Виж всички мнения

Опит


С нашата богата история от над две десетилетия, ние сме изградили стабилна репутация като екип, на който клиентите могат да се доверят. През годините придобихме не само технически умения, но и усъвършенствахме подхода си към всяка задача. Нашата философия е основана на внимание към детайла, прецизност и стремеж към перфекция, което ни прави предпочитан избор за тези, които ценят професионализма.

Специализация и квалификации


Нашата специализация включва широк спектър от услуги - от ремонт на баня и майсторски работи с плочки и теракот, до изработка на каменни проекти и инсталации на камини. Ние сме уверени в нашата способност да се справим успешно с всяко предизвикателство, благодарение на нашия експертен екип и богатия ни опит. Квалификациите ни са потвърдени от дългогодишния ни трактован успех и удовлетворени клиенти.

Допълнително


Изберете нас, за да направим вашия дом или бизнес пространство още по-красиво и функционално!