Добре дошли на бизнес профила на Тодор Петров


Тодор Петров е майстор в шпакловки - вътрешни и външни, и бояджийство. Има опит също в декоративни мазилки - пясъчна, перла, венецианска мазилки и други. Изграждане на гипсокартон конструкции и затварянето им. Вградено осветление.

Шпакловки е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Сухо строителство

“Много качествено си свършиха работата, като цяло направиха гипсо картон с изолация на помещенията шпакловка и боя и наистина останах доволна даже съседите видяха и на тях много им хареса определено съм доволна и ги препоръчвам.”

на 05 Jan 2024 от Елена

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Останах доволна от извършената работа основното което се правеше беше боядисване и бих казала ,че се справиха прекрасно. Мой познати ми ги препоръчкаха и определено не съжалявам ,че се доверих.”

на 22 Nov 2023 от Фани

Качена препоръка, Шпакловки

“Безкрайно доволна съм от работата на тези момчета! Работила съм и с други групи, но определено от тях съм най-доволна! Изпълнението беше повече от добро. Стараят се и изпипват всичко до най-дребните детайли. Отношението също е невероятно, комуникацията - лесна. Всички първоначални срокове бяха спазени. Колегиални и отзивчиви са. Препоръчвам ги с две ръце! Наемете ги със сигурност ще останете доволни!”

на 03 Oct 2023 от Катя
Виж всички мнения

Опит


Майсторът по шпакловка и боя - Тодор Петров - е започнал през 2000 г . Тогава пазарът е бил наводнен от не толкова опитни и качествени строители и, поради това е искал да работи на високо ниво, с цел реномето на строителите да се подобри.

Специализация и квалификации


шпакловки - вътрешни и външни, и бояджийство.

Допълнително


Стремеж към съвършенно завършване на вътрешна и външна шпакловка. Целта ни е да завършим така обекта, че гледката към стените и таваните да носи задоволство на клиента за дълго време. Желанието ни е да консултираме клиентите първоначално, за да вземат най-доброто дългосрочно решение за ремонта си. Информираме клиентите си кое до какво води, за да може да се взима правилно решение, когато се дават пари за ремонт. Намираме решения за максимално оползотворяване на бюджета за ремонта така, че да се запази качеството и клиентът да плати добра цена.