Добре дошли на бизнес профила на Сево


Строителна бригада с дългогодишен опит в областта на ниското строителство, специализираме в реденето на всякакъв вид павета, тротоарни плочи и бордюри, паркоелементи, полагането на асфалт.

Пътно строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Екипът е с опит от над 20 години в сферата на вертикалните планировки и ниското строителство

Специализация и квалификации


- полагане на асфалт - фрезоване на асфалтови и бетонови настилки - редене на гранитни павета - услуги с малогабаритна техника - поставяне на уни-паваж, тротоарни плочи, градински бордюр (ивица), пътен бордюр - редене на паркоелементи - реконструкция и рехабилитация на асфалтови настилки

Допълнително


Ние сме екип от доказали се професионалисти с опит от над 20 години в областта на вертикалните планировки и ниското строителство. Специалисти сме в осигуряването на висококачествени решения по отношение на вашия избор за пътна настилка - както циментобетонна, така и асфалтова. Компетентността и професионализмът ни ви гарантират точно и прецизно изпълнение на избраната услуга. В допълнение към техническото изпълнение, предлагаме и гаранция, поддръжка и поправка на пътната ви настилка, за да изглежда и функционита като нова. От закърпване до цялостна реконструкция - можем да осигурим перфектността на пътната настилка. Свържете се с нас, запазете ден и час за консултация или оглед, насладете се на идеално изглеждащ и функциониращ път !