Добре дошли на бизнес профила на Стефан Димитров


Проектиране и изграждане на силно/слаботокови инсталации - промишлени, административни и жилищни. Комуникационните инсталации, както и тези за охрана също влизат в нашето портфолио.

Електроуслуги е основна сфера на работа.


Опит


Асемблиране и монтаж на ел.табла за автоматизирани процеси. Изграждане на конвенционални и с изпреварващо действие мълниезащитни уредби. Изграждане и замерване на заземителни съоръжения. Изготвяне на чертежи(работа с autoCAD). Консултации при закупуване на ел.апаратура. Етикетиране с преносим принтер - паспортизация на мрежи.

Специализация и квалификации


Еднофазни и трифазни ел.мрежи. Смарт-решения за дома, офиса и предприятието. Видеонаблюдение СОТ Пожароизвестяване FTP/UTP мрежи за дома, офиса и предприятието Коаксиални мрежи Оптични мрежи

Допълнително


Не са указани цени, защото те варират понякога в доста широки граници. Предпочитаме директен оглед на място, заедно с ясно описание на изискванията на клиента, след което изработваме проект (ако такъв няма), въз основа, на който пресмятаме нужните материали с добра точност. На база последното, както и с особеностите на обекта (заедно с изискванията на клиента) пресмятаме необходимото ни време за труд, според което определяме и цената му.