1. Боядисване и декорация 1 извършен проект

По специално в сферата на боядисване на фасада, грундиране, боядисване на входове/етаж/, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята, боядисване на парапети, первази, тръби, облепяне, шкурене, грундиране и боядисване на стените с новата дограма, облепване с тиксо.


2. Обръщане 1 извършен проект

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.

Виж мнения

3. Озеленяване

По специално в сферата на отводнителни системи, ландшафтен дизайн, напоителни съоръжения, поддръжка на зелени площи, обзавеждане на градини, ландшафтно проектиране, разчистване на тревни площи, всички подкатегории, дренаж, терасиране, изравняване на терен, интериорно озеленяване, фрезоване.


4. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.