Добре дошли на бизнес профила на Майкъл Христов


Здравейте, ние предлагаме своите услуги за стойтелни и ремонтни дейности с високо качество и професионализъм. Специализирани сме в извършването на разнообразни строителни и ремонтни проекти за частни домове, апартаменти, офиси и търговски обекти. Гарантираме висок стандарт на качество, стриктно спазване на сроковете и индивидуален подход към всеки клиент. Нашата цел е да удовлетворим изцяло вашите изисквания и да направим вашия проект реалност.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


За 11 години опит в строителството, сме доказали своята ангажираност и способност да се справяме с различни проекти и предизвикателства в индустрията на строителството. За 11 години в индустрията на строителството, нашият екип разполага с значителен опит и умения, необходими за успешното управление и изпълнение на проекти. Разполагаме с разнообразно портфолио от успешно завършени строителни проекти, което доказва нивото на качество и професионализъм в изпълнението на задачите. В течение на годините сме работили върху различни видове проекти, включително частни домове, апартаменти, офиси и търговски обекти, което, доказва гъвкавостта и разнообразието на нашите умения и способности. Фокусът ни винаги е бил върху качеството на изпълнение и високите стандарти, които прилагаме във всеки проект. Този ангажимент към качеството ни е спечелил репутация на надежден и професионален изпълнител. С течение на годините сме интегрирали нови технологии и иновативни подходи в работата си, което ни позволява да сме по-ефективни и да предлагате съвременни решения на нашите клиенти. За нас е важно да осигурим удовлетворение на клиентите си чрез внимателно слушане на техните изисквания, изграждане на доверие и предоставяне на професионални съвети.

Специализация и квалификации


Нашата експертна екипировка и опитен персонал ни позволяват да осигурим следните услуги: 1. Ремонт на баня ( Къртене, смяна на тръбопроводната мрежа, измазване на стени, лепене плочки, монтаж на душ кабини, вградени казанчета, бидета, вани.) 2. Шпакловка и боя ( Шпакловка шлайфане, боядисване, изправяне на стени, турбозолни мазилки, интериорни мазилки, тапети, фототапети.) 3. Ремонт на покриви ( Изграждане на нови ремонт на стари покриви, смяна на водустоци, изолация. Подмяна на капандури, обшивки надграждане на тавански помещения, съчак.) 4. Топлоизолация ( Саниране на блокове, къщи, офиси, панелни апартаменти, вата стерипор, фибран декоративни мазики, шпакловка, изолиране на тавански помещения.) 5. Гипсокартон ( Окачени тавани, скрито осветление, предстени обшивки преградни стени фигури, обръщане на прозорци, трегери, врати.) 6. Ел. услуги ( Подмяна на стара ел. инсталация, подмяна на табла, бушони, скрито осветление, монтаж на осветителни тела, и кухнески уреди.) 7. Ремонт и реставрация на интериорни и екстериорни пространства 8. Изграждане и обновяване на фасади 9. Подмяна на дограма и стъкла 10. Подови настилки и облицовки