60 оставени мнения от 117 извършени проекти
4.53 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Галин Георгиев преди 2 месеца за Частичен ремонт на баня с отстраняване на теч | София

“Проектът беше изпълнен съгласно договорения срок и спазвайки поставените изисквания.”

Васил Рабухчиев преди 2 месеца за Дребни Вик услуги | София

“Отлично изпълнение, любезни и всичко спрямо уговорката!”

Люба Георгиева преди 5 месеца за Детска стая | София

“Бяха абсолютно перфектни! Работата се извърши на време и качествено. Препоръчвам ги!”

Елена Филипова преди 5 месеца за Смяна на сифон на баня | София

“Чудесна работа! Хората реагираха веднага, бяха много адекватни и експедитивни. Цените също са разумни. Благодаря!”

Александр Косов преди 5 месеца за Откриване и остраняване на вътрешен теч в стената. | София

“Много точни хора, изясниха къде е проблем, обяснили всяка стъпка която ще направят и защо трябва да я направят
Останах много доволен”

Виктор преди 6 месеца за Извеждане на удължители за контакти | София

“Бързо реагира бригадата и свърши добра работа”

Тони преди 3 месеца за Подмяна на канализация с ПВЦ | София

“Некачествено изпълнение и наполовина свършена работа, за сметка на това взеха всичките пари, въпреки че добре знаеха, че не са си свършили работата. Не ги наемайте за големи ремонти в никакъв случай. За нещо дребно и лесно или някаква хамалогия може би ще са полезни, особено ако в радиус от 50 км няма други майстори. След тях се наложи да викам друг майстор, който да преправя работата им и да я довърши. Имат и наглостта да подписват хвърчаща бележка, наречена договор, към който обаче не се издава никаква фактура или касова бележка. Изключително недоволен съм.”

Андрей Широков преди 6 месеца за Боядисване на 2 стени + измазване на 1 кръпка | София

“Дадох немалко пари за час и половина работа, за което получих: криво измазана кръпка в стена на бабуни. И боядисана стена ,която е за финно шпакловане. За боядисването имах други оферти с финно шпакловане, но Емо ме убеждаваше от самото начало ,че ще стане с боядисване. Резултатите от 2те в снимките. Емо може да е добър надпис, но бърза врътка с претупване на работата не му прави чест.”

Емо Петров отговори: Виж снимки

Здравейте, Вие ни наехте да боядисаме тези две стени, като сте се пробвали да ги боядисате сам, но не сте могли. Няма как, господине, да Ви изправим стените с латекс. Относно сумата, тя беше уговорена предварително.

Петър Пенев преди 1 месец за Монтаж на сифон и смесител | София

“Дойдоха за монтаж на сифон и смесител schock. След като си тръгнаха студената вода не течеше, защото бяха пречупили меката връзка и трябваше след тях да се мъча да оправям маркучите, защото обвивката на меката връзка вече беше пречупена и постоянно се сгъва там.
Сифона течеше още като бяха на обекта, казаха че са го наместили и вече не тече, уви.. все още тече..
Като цяло бързаха да закърпят нещо, да вземат парите и да бягат.
Не препоръчвам.”

Бисер Добрев преди 8 месеца за Баня цялостно изграждане | Самоков

“Ако имате излишни средства и нерви, ако искате погром в къщата си , то това са вашите майстори!
Без наклон на пода, със сифони без клапи /държаха те да ги изберат, знаели най-добрите на пазара/ пропуснати фуги, криви стени, една от които оставена разбита, наранен шкаф при поставяне то му.
След шпакловка и латекс прозира гипс картона ???? Силикона поставен с прах и мръсотия ?
Това за тях е завършен проект.
“ Момчетата са дали всичко от себе си, повече не могат “ са думите на
г-н Петров
Моя грешка че им платено преди да завършат.
Внимавайте при избора си на майстори, добрите имат ангажименти за месеци напред.”

Емо Петров отговори: Виж снимки

Здравейте, с тези големи плочки, които сте взели, и те са за външни тераси какъв наклон искате да имате. 2.На всеки сифон, закупен от магазин си има клапи. Защо лъжете, че ние сме на стояли да ги купим? Вие нямате автомобил, не може да отидете до никаде. 3. Съгласен съм, може да има леко пропуснато, но защо не попитате съпруга си колко зор ни даде да приключим по-бързо и че трябваше да патувам за Лондон сутринта . 4. Относно шкафа - защо не написахте че шкафът и цялото оборудване е втора употреба, пристигнали от Лондон, където работите като чистачка там и хората са ви ги дали, за да не ги изхвърлят.. Относно латекса- лично Бисер го е закупил.Казах му да вземе на фирма Боро, той взе някакъв друг, който не покрива хубаво, минато 5 ръце и не покрива. Винаги майсторите са виновни,нека да бъдем реалисти и да погледнем и двете страни,защото при такива като вас никога не искам да работя. На всички колеги не им пожелавам такива клиенти като вас.

Стоян Пейчинов преди 17 месеца за Изграждане на баня | Костенец

“Абсолютни накадърници.
Изключителна лоша комуникация, претупване и неспазване на технологичните срокове, написани от производителите на строителните материали.
Фугираха преди да е изсъхнало лепилото и навсякъде има дупки във фугата.
Извода за тоалетно казанче е останал в стената от гипсокартон.
Говорихме по телефона, да подготвя плочките за външните ъгли, със скосяване под 45 градуса за да се избегнат лайсни,но ме увериха че те ще го направят и имали машината за целта, но това не се случи и плочките се застъпват една върху друга.
Спестиха бандажната лента при изграждането на стената от гипсокартон.
Гледайки спокойките на водопровода очаквам и там неприятни изненади.
Силно препоръчвам да не се възползвате от техните услуги!!!”

Емо Петров отговори: Виж снимки

Бяха ни доставени плочки 3-то качество По въпроса за ъглите клиента поиса да се реже всяка плочка на 45 градоса вместо лайсни при което това нещо небеше уговорено предварително при уговорки на пазарната цена По въпроса за извода ние предварително питахме дали ни е ще оборудваме банята вапросният клиент каза че те щесия оборудват и това влиза в монтажа не от нас на тоалетното казанче се продават удължители понеже е на конструкция За запойките на тръбите никога не сме имали оплакване всяка една монета има две страни но небих искал да имам такъв клиент в бъдеще.

Васил Полеганов преди 19 месеца за Префугиране на баня | София

“Получих оферта, която беше достатъчна, за да се свърши работата както трябва. Хубавото почистване на фугите е основната част, което би отнело на един добър майстор поне 4-5 часа да се свърши цялостно. Те са дошли без прахосмучака, без ножове за фуги, с една шпакла набързо повърхносно са изчегъртали старата фуга за около един час и отгоре са сложили новата фуга. Сега пак тече в съседа, те ми пишат "100% не е от нас", без да въобще да дойдат да проверят. Казах им, че дойде диагностик след тях и се видя, че не е свършена работа. Предложих им - като "100% не е от вас", хайде да се обадим на фирма за диагностика, във ваше присъствие, за да видите, че не сте свършили работа, а те дори не отговарят. Не бих ги препоръчал на никого.”