Добре дошли на бизнес профила на Божидар Строй


Всеки клиент е ценен и важен за нас! Ние сме опитни експерти и работим с много страст и желание. Мисията ни е да изградим здрави и устойчиви покриви, които да пазят дома ви с десетилетия! ЗА КАКВО МОЖЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕ? - Имате въпроси свързани с покривите и покривните ремонти; - Желаете консултация относно проблем с Вашия покрив; - Искате да уточним дата и час за оглед; - Искате да изготвим специализирана ценова оферта за ремонт на Вашия покрив; - Вече сте се убедили в качеството на нашата работа и искате да сключим договор.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Ние сме експерти с повече от 18 години опит в строителството и ремонта на покривни конструкции. Ние ценим сигурността на Вашия дом и се стремим да изградим здрави и устойчиви нов покрив за всеки наш клиент!

Специализация и квалификации


Здравейте, управител съм на фирма, която има професионални работници с дълъг опит в бранша на строителството. Фирмата е лицензирана и е регистрирана в камара на строителите има и 3те иса. Разполагаме с машини, оборудване и опитни работници. Работим на територията на цялата страна, така че можете да се свържете с нас, независимо къде се намира имота, който ще ремонтираме! Ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, експресно отстраняване на течове, битумни керемиди, хидро/топло изолация, изграждане на нов покрив, направа на навес, капандури, барбекюта, беседки и др. Смяна на улуци с безшевни(тип американски) ПВЦ с прахово боядисване/ обикновенни подцинковани улуци. НИСКИ ЦЕНИ!

Допълнително


Предлагаме широка гама от покривни услуги за клиенти от София и цялата страна, ремонтираме всякакви покриви – плоски, двускатни, трискатни, четирискатни, покриви на църкви и всякакви други специфични. Работейки вече повече от 18 години сме създали репутация на сигурна фирма за ремонт на покриви в цялата страна.