1. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на електроинсталация, монтаж на полилей, демонтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), монтаж на лунички, монтаж на стенна лампа, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, монтаж на ключ, монтаж на плафони.


2. Ремонт на техника

По специално в сферата на ремонт на микровълнова печка, ремонт на бойлер, ремонт на черна техника, ремонт на печка, ремонт на пералня, ремонт на бяла техника.


3. Паркет и ламинат

По специално в сферата на демонтаж на паркет, поставяне на подложки, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.


4. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на корниз и перде, монтаж на лира в баня, монтаж на простори, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на подматрачна рамка, монтаж на рафтове, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на вратички, монтаж на комарници, монтаж на бойлер, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на матрак.