1. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, монтаж на стъкло, алуминиева дограма, демонтаж на остъкление, остъкляване на зимна градина, смяна на уплътненията на стъклопакет, стъкларски услуги.


2. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата, монтаж на входна врата, външни врати, дървени врати, обръщане на врата, интериорна врата, монтаж на плъзгащи се врати, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.


3. Парапети

По специално в сферата на изграждане, ремонт, дървени парапети, метални парапети, изграждане и ремонт на стълби, изработка на алуминиев парапет, монтаж на парапети, демонтаж на парапети, монтаж на парапети.


4. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, скрито осветление по ъглите, сух под, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, окачен таван от гипсокартон, предстенна обшивка, растерен таван.


5. Паркет и ламинат

По специално в сферата на винил, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, ремонт на паркет, поставяне на подложки, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.


6. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка, износоустойчива бетонна замазка, замазка над подово отопление, подова замазка в баня, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см.


7. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на ъгли с вароциментова мазилка, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.


8. Енергийна ефективност

По специално в сферата на енергийна ефективност на сгради.


9. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.