8 оставени мнения от 13 извършени проекти
4.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Цончо Петков преди 25 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Изключителни благодарности на момчетата, много точни хора! Работата беше добре свършена, както и цената.”

Веселин Николов преди 27 месеца за Лепене на плочки на тераса | София

“Много съм доволен от работата на Исмер и колегата му. Исмер отговори бързо на поканата ми в сайта. Направихме необходимите уточнения по вайбър и за един ден работата беше свършена.

Момчетата са изключително коректни и работиха неуморно. Терасата се получи много добре.

Препоръчвам, и бих ги наел пак при нужда.”

Виж снимки
Ралица Славкова преди 28 месеца за Ремонт на баня | Плевен

“Бърза реакция след обявяването на проекта. Коректено изпълнение на ремонта.
Добри и адекватни предложения в процеса на работа. Експедитивно действие, без размотаване. Добра цена. Доволна съм от изпълнението на ремонта. Ремонта включваше къртене на два слоя плочки, армирана циментова замазка, оформяне на праг, редене на нови плочки и фугиране. Препоръчвам!”

Лъчезар Михайлов преди 29 месеца за Лепене на кварцов камък в коридор | София

“Моментален контакт непосредствено след публикуването от мен на проекта в платформата на Майстор+. Много бързо посещение на обекта и договорка на цената.
Експресно изпълнение на проекта, въпреки че лепенето на кварцов камък изисква повече време от обикновените подови плочки. Допълнително усложнение беше и моето изискване за съвсем тясна фуга, което беше изпълнено и камъка изглежда добре. Може да видите снимки в галерията. Постоянна комуникация и изпращане на снимки при завършването на всяка операция, бърза реакция при забележки от моя страна. Довършване на плочките и в кухнята, които бяха вече започнати от друг майстор, но недовършени и полагане на фуга и в кухнята. Добра работа на приемлива цена! Благодаря, Исмер!”

Стоян преди 29 месеца за Поставяне на плочки | София

“Изключително коректно и бързо! Съобразява се с всички изискания, които възникваха в процеса на работа. Даде два пъти по-кратък срок от останалите предложения, които получих и много по добра цена за услугата! Свърши работата по-рано от предвиденото дори! Никакво мотаене и претенции… Идва и работи! Евала! Препоръчвам!”

Катя Георгиева преди 29 месеца за Поставяне на теракот в баня и коридор | Варна

“Майсторът свърши работара в срок спрямо предварително уговорените дни и часове за начало и край на работата. По време на работата се допитваше до моето мнение и се съобрази с изискванията ми. Работи качествено и с желание и сам даваше предложения за по-прецизно поставяне на фаянса и теракота. Банята и балконът се пребразиха и станаха много красиви, възпитан и сърдечен човек.”

Евгени преди 25 месеца за Ремонт на баня | София

“Зарязаха работата след като взеха много пари за некачествена работа. Очевидно щастливи че са отмъкнали колкото се може повече пари‘
Викнах друг човек да види как може да се продължи работата – той се хвана за главата: плочки сложени лошо, лайсни сложени лошо, фугите не са почистени за да могат да се запълнят с фугираща смес, вентилатор сложен накриво, ВиК с много грешки и тн.
С две думи ако си търсите непочтенни строители, които работят некачествено вие спокойно може да наемето Исмер/Здравко и кой знае още колко роднини.
Имам снимки ако някой е любопитен мога да ги пратя. Съпщо така и пълно опсание на изминалите дни
Евгени”

Виж снимки
Иванова преди 26 месеца за Лепене на плочки и изводи за ВиК | София

“Пълни аматьори, които си мислят, че могат да лепят плочки. Подлъгах се по хубавите отзиви и безкрайно съжалявам.
Плочките не се подравняват, затискат се и се удрят с ръка и...готово!!! Остават без лепило по края, но "то после ще се оправи"?! Разлепвахме, но...резултата е плачевен. Фугите дете да беше слагало щяха да са по-хубави. Наплескани, с различен размер, плочките изцапани... Много са си повярвали тези "майстори".
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ.”

Ismer Zahariev отговори:

Госпожо не ви е срам да лъжете мислите че по този начин можете да ми навредите ще ви кажа само едно каквото и да кажете за мен ръцете ми и майсторлъка не можете да ми го вземете затова когато дойдох ми разказвахте че все различни майстори са идвали да работят в апартамента Ами то си личи първо ги кара те да работят после си искате Парите не ви е срам искате някой да ви работи без пари ако казвате истината снимайте ми целия гръб което съм направил отдалече да видим кой от се различава да видим къде е проблемът защото не ви отива жена на години а да лъже