Добре дошли на бизнес профила на Ивайло Стоянов


Здравейте,занимавам се от 2005г. със сухо строителство,а от 2009г започнах да разширявам сферата си и постепенно усвоих редица други ремонтни дейности. Предлагам точно и коректно отношение дори и за най-претенциозните клиенти,а те са доволни най-вече от факта,че крайният резултат който са поискали е точно такъв и няма скрити условия и договорки

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Ирина преди 24 месеца за Освежителен ремонт на двустаен апартамент | София

“Момчето работи страхотно, с минимални забележки! Лесно се постига консенсус и лесно се комуникира с него. Наложи се да работи повече дни, заради възникнал проблем с боята. Отложи друг свой проект и завърши моя. Доволна съм много!”

Павлина преди 24 месеца за Боядисване с латекс и малки поправки | София

“Ивайло свърши работата добре и в срок.”

Здравко Томов преди 24 месеца за Окачен таван за баня | София

“Работата беше свършена много добре, човека определено се постара!”

Виж всички мнения

Опит


Повече от 15г в сферата на вътрешно ремонтните дейности. Работя предимно сам. При по големи и спешни проекти мои колеги се включват за да приключим ремонта възможно най-скоро.

Специализация и квалификации


Окачени тавани (прави,скатни,на две нива,разчупени и др.) -Растерни тавани(60смх60см или 60смх1,20см) -ПВЦ тавани с ламели -Скрито осветление и други декоративни елементи от гипсокартон -Скриване на тръби и обличане на вградени казанчета за тоалетна или баня -Зидане с газебетон -Полагане на топлоизолация -Шпакловане на гипсокартон с ленти не само по фугите,а и по вътрешните ъгли -Залагане на алуминиеви ъгли,залагане на пластмасови ъгли за сводове и овали -Шпакловка с гипсово лепило -Оправяне на пукнатини със стъклофазерна лента -Залагане на ПВЦ мрежа с теракол или гипсово лепило -Финна шпакловка с Sheetrock -Шкурене с "жираф" за перфектни стени и тавани -Грундиране с дълбокопроникващ или бетонконтакт грунд -Лепене на тапети -Обръщане на прозорци -Финно боядисване за перфектни стени и ставани -Два вида отсичане на цветове,спрямо изискванията на клиента -Опаковане и облепване с Велпапе и найлон за максимална защита на съществуващия под,мебели и интериор -Преправяне на ВиК и монтаж на мивка,тоалетна,смесители,душове и аксесоари за баня -Мазилки -Саморазливна замазка -Монтаж на ламинат,первази и преходни лайсни -Преместване на ключове,контакти,изводи за ТВ и Интернет -Къртене на канали за ел.инсталация и залагане на конзоли -Професионално почистване с мощна прахосмукачка след ремонт

Допълнително


Как процедирам при уговорка на оглед: След среща с клиента правим оглед на обекта,който трябва да се ремонтира.След уточняване на детайлите и взимане на размерите правя подробна оферта за целия ремонт,като се уточняваме с материали или без материали .При неуточнени детайли проблемни места и точки ,офертата е плаваща . Материалите с които работя са Knauf,Baumit,Ceresit,Rigips,Tytan,Rockwool,Er-lac,Boro,Екомат,защото смятам че един качествен ремонт се прави с качествени материали. Освен посочените сфери,които съм посочил предлагам и всякакъв вид други ремонтни дейности в зависимост от обекта,които се коментират на място,според изискванията на клиента. Безплатен оглед на територията на град София Изготвяне на индивидуална оферта 20лв., която се приспада от общата сметка ,ако клиента приеме офертата и започнем работа.