Добре дошли на бизнес профила на "ИР РЕМОНТИ"ЕООД


Бригадата ни има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна Предлагаме професионален и качествени ремонти. През годините сме създали широка мрежа от партньори, доказали високата си компетентност в сферата на строителството.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Кирови преди 33 месеца за Поправка на улуци и отводняване | София

“Доволни сме. Бяха коректни и точни с изпълнението и скоровете.”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Отстраняване на течове 100% - Гаранция Фирмата ни вече 10 години работи в областта на всички видове покривни конструкции и съоръжения. Имаме реализирани обекти в цялата страна. Предлагаме високо качество на изпълнението, работим само с качествени материали, предлагаме дългогодишна пълна гаранция на извършените от нас услуги и обслужване на нашите клиенти по всяко време.

Специализация и квалификации


гаранция от 5 до 15 г извършва: 1. Хидроизолации 2. Покривно тенекеджийство 3. Дървени и метални покривни конструкции - Навеси - Беседки - Усвояване на тераси 4. Пренареждане на керемиди на стари и нови покриви 5. Ремонт на покриви с керемиди - Претърсване на покрива за евентуални проблеми (счупени керемиди и други) - Разкриване на покрив - Сортиране на керемидите - Преглед и ремонт на дървените части на покрива - летви и евентуално греди - Полагане на хидроизолация по избор на клиента (например мушама, воалит) 7. Строителство - Боядисване - Гипсокартон - Топлоизолация - Груб строеж - Производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма 8. Работа на труднодостъпни места 9. Алпийски пособия Гаранция, Качество, Договор, Коректност 10. Шпакловане, Змазка и др. 11. Асфалтиране на дворове, пътища, пътеки

Допълнително


Познаваме отлично строителния пазар и ползваме най-новите технологии и достижения. Цените на нашите услуги са балансирани и с индивидуален подход. Всички ремонти се извършват с професионална техника и машини, осигуряващи възможност за пълно съобразяване със специфичните нужди на всеки един наш клиент. Покривът е основен елемент от всяка сграда и качествено осигурява комфорт за години напред.