Добре дошли на бизнес профила на арх. Андонова


Нашата фирма предлага услуги в областта на строителството и ремонтните дейности, с грежата на екип от архитекти, икономист и старателни майстори. "Лекуваме" проблеми в областта на жилищното обитаване!

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Нащите най - силни черти са изградени с 16 години опит в строителството и ремонтните дейности. Гордеем се с екипът от специалисти, който поддържаме. Считаме за основно предимство, това, че управител на фирмата е архитект. Това е гаранция за успех на всяко едно начинание - от частичен ремонт на една баня в апартамента Ви, до цялостни ремонти на жилища с включен интериорен проект и концепция. С опита във времето се научихме, че най-важното за нашите клиенти е качественото строителство или ремонт, спазването на срока и вместването в бюджета. Работим с комплексна бригада по всички части - Ел, ВиК, сухо строителство, настилки и облицовки, мазилки и шпакловки - под прякото ръководство и контрол на арх. Велина Андонова, като с това избягваме прехвърлянето на отговорност между майсторите, когато те са индивидуално наети.

Специализация и квалификации


Освен с жилищно строителство със затворен цикъл - покупка на имот или строителство с обезщетение, проектиране, строителство и продажби на жилища - сме специализарани и в ремонтните дейности. Осъзнавайки, че не всеки човек може да си позволи покупката на ново жилище, отчитайки и емоционалната привързаност на хората към настоящите им жилища и като строител на нови жилища, се ориентирахме и към услугата "довършителни работи" и "ремонт", водени от дългогодишния си опит. Наша гордост са цялостни ремонтни дейности в апартаменти - подмяна на вътрешна и външна дограма, изолации, подмяна на ВиК и Ел инсталации, мазилки и шпакловки, сухо строителство, полагане на настилки, облицовки в бани, изработка на кухня и мебели, монтажи на осветителни тела. И всичко това е предвидено в предварително изготвени проектни интериорни решения и планове. И се случва за около 40 дни.