Добре дошли на бизнес профила на НИКЕ ООД


НИКЕ ООД проектира и изгражда обекти в областта на инфраструктурата, жилищни и обществени сгради.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Препоръчваме инж. Станислав Г. Читарлиев като надежден и коректен партньор с
много добри познания в областта на проектирането и изграждането на обекти във
водният сектор.”

на 01 Jan 2008 от Станка Шопова

Качена препоръка, Строителство на сгради

“Специалистът е отлично запознат с нормативната уредба и с необходимите процедури при проектиране на ВиК мрежи и съоражения. Неговият опит като проектант беше много полезен при изготвяне на проекта.”

на 01 Jan 2008 от Елка Ганева
Виж всички мнения

Опит


Дейността на фирмата датира от 2003г. От основаването си работим с висококвалифицирани проектанти, дизайнери, инженери и строителни специалисти. На всеки етап от строителния процес провеждаме контрол по изпълнение на строително-монтажни работи, както и на влаганите материали. Фирмата е известна с добрата си организация на работа и експедитивност. Всички проекти изпълняваме в срок и в съответствие с изискванията на проектантите, инвеститорите и клиентите.

Компанията разполага със собствена материална база, складови помещения и транспортни средства.

Специализация и квалификации


„НИКЕ”ООД е проектантска и строителна компания от ново поколение, специализирана в проектирането и изграждането на обекти в областта на инфраструктурата, околната среда, както и на жилищни и обществени сгради. -Изготвяне на проекти във всички фази в областта на водоснабдяването и канализацията и пречистването на водите; -Подготовка на оферти, проектни предложения и формуляри за кандидатстване по проекти, финансирани по европейски и международни програми и заеми; -Изготвяне на предпроектни проучвания на проекти в областта на водоснабдяването и канализацията и пречистването на водите, финансирани по европейски и международни програми; -Изготвяне на тръжни документации при подготовката на процедури за възлагане на обществени поръчки, съгласно българското законодателство; -Консултации при изпълнението на проекти, финансирани със собствени средства и по европейски и международни програми и заеми