1. Автоуслуги

По специално в сферата на шофьор, автоаларми, автоелектроника, автоключар, авточасти, аудиотехника, газови и метанови уредби, двигатели и ходова част, диагностика, кола под наем, пътна помощ, смяна на масло, смяна на гуми. автокозметика и боядисване, ремонт на автоклиматици.


2. Архитектура и дизайн

По специално в сферата на чертане, 3d визуализации. външен дизайн, интериорен дизайн, архитектурно проектиране, ландшафт.


3. Борба с вредители

По специално в сферата на борба с хлебарки, борба с гризачи, дезинфекция. борба с насекоми.


4. ВиК Услуги

По специално в сферата на отпушване на шахти, почистване на септични ями, вик-външно проектиране, течове, аварии, вик-вътрешно проектиране, отпушване на щрангове, отпушване на мивки, отпушване на сифони, изграждане на вик инсталация, лепене на тръби, отпушване на канали.


5. Камини и комини

По специално в сферата на изграждане на камини, облицовка на камини, зидане на комини. барбекюта, почистване на комини.


6. Отопление и климатизация

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.


7. Почистване

По специално в сферата на абонаментно почистване. почистване на килими, мокети, матраци, почистване на комини, почистване на мрамор, почистване на фасади, почистване след ремонт, пране, почистване на офиси, почистване на домове, почистване на мебели, химическо чистене, почистване на входове.


8. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


9. Рязане и гравиране

По специално в сферата на гравиране на метал, гравиране на предмети, лазерно гравиране, лазерно рязане, гравиране на плочки, рязане на плочки, рязане на стиропор, рязане на стъкло. рязане на асфалт, рязане на бетон, рязане на гранитогрес, рязане на плексиглас, гравиране на стъкло.


10. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня, преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.