Използване на уникален естествен камък

Последна редакция на 09/05/2024 от Ирена Петрова

Барът е идеалното място за творчески подход към материалите, цветовете и моделите. Използването на уникален естествен камък за барплота може да създаде изискана атмосфера на елегантност и лукс, а жилавите кухненски плотове стават все по-популярни за кухненски дизайни от всякакви форми и стилове.

Впечатляващият кварцит в зелен цвят на костенурка създава наистина зашеметяващ дизайнерски елемент в пространството, а метаморфната кварцитна скала е изключително издръжлива. Други естествени камъни, като кварцит, мрамор, гранит и пясъчник, също могат да създадат зашеметяващи идеи за барплот, които остават практични и луксозни за години напред.

Красив за гледане и хладен на допир, мраморът е изключително желан. Той е един от любимите ни варианти за барплот. Мраморът, с фините си сиви жилки винаги, е неподвластен на времето. За домашния бар той е чудесен за създаване на впечатление, особено когато е съчетан с дървени шкафове. Въпреки това се погрижете да поддържате автентичен мраморен плот, за да предотвратите появата на петна от разливи и цитрусови плодове.

Едно от ключовите съображения, които трябва да вземете предвид при избора на повърхност от истински камък за домашния бар, е, че всяко парче е уникално и поради това може да варира във външния си вид. Макар че това е част от красотата на избора на повърхност от 100% истински камък, важно е да сте сигурни, че сте доволни от избора си.

Ако планирате ремонт на кухнята, свържете се с някой от нашите специалисти и те ще ви помогнат във всеки един етап от процеса.

Свързано:

Идеи за кухня Барплот в кухнята: идеи и съвети за дизайн