Екзотична декорация за градина

Последна редакция на 05/05/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 2 735 пъти

Този вариант е малко по-смел и внася много екзотика в градинското обзавеждане. Семпла дървена ограда, съчетана с масивен и внушителен изкуствен водопад - не внасят ли тези компоненти една истински приключенска атмосфера?

Харесахте ли си вече вариант за ограда за вашата градина? Или имате свои собствени идеи? И в двата случая, разчитайте на професионалистите близо до вас, които да изпълнят и най-смелите ви хрумвания. Пуснете заявка при нас, за да получите безплатно най-добрите оферти от специалисти по ландшафтен дизайн, които да преобразят градината ви! Разгледайте ценната информация, която ще ви предоставим, относно бизнес профилите им и оценките от техните клиенти, и вземете най-доброто решение!

Свързано:

Идеи за градина Вдъхновяващи огради, които ще ви очароват

За да придобие една градина наистина впечатляващ завършен вид, е много важно да изберем и изградим подходяща градинска ограда, която е перфектен завършек на екстериора и отговаря на собствения ни темперамент. На снимката, която е показана тук, имаме възможност да видим градинка ограда с впечатляващ и оригинален дизайн. Тя е съставена от един по-семпъл компонент и друг, който е причината за нейната уникалност, а и доза дързост, вложена в изработването ѝ. Семплият компонент е добре познатата дървена ограда, каквато можем да срещнем в почти всеки вътрешен двор. В случая това е дървена ограда, боядисана в тъмно кафяв цвят, която е направена с вертикални греди, които в горната част завършват с напречна греда. По средата на тази обикновена на пръв поглед дървена ограда се извисява средно висока каменна ограда. Каменната ограда се състои от три компонента, като средният е по-широк, а отляво и отдясно има две по-тесни колони. Средната част на това каменно присъствие в градината е с камъни в ръждиво оранжев цвят, а двете по-малки стени отляво и отдясно са по-светло оранжеви. В средната стена виждаме три тесни правоъгълни отвора, всеки от които е начало на един от трите изкуствени водопада. Над всеки от отворите виждаме релефна ромбовидна декорация, издялана в камъка. Водата от изкуствените водопади пада върху платформа, облицована с тъмно кафяви плочки. До каменната стена с водопадите води пътечка от широки каменни плочки, която пресича открита зелена поляна. От лявата и дясната страна на стената от камък забелязваме високи зелени папратови палми.