Всеки хамак носи неподозиран комфорт

Последна редакция на 01/05/2024 от Ани Атанасова

Най-основният плюс на хамакът е удобството. Не спите в облаците, но чувството е почти толкова добро. Един съвет от нас-ако изберете хамак вместо легло, добра идея е да инвестирате в качествени материали, за да бъдете сигурни, че той ще бъде част от дома ви колкото се може по-дълго. Ако сте от хората, които искат нетрадиционно, но качествено и удобно легло, хамакът е правилният избор за вас. С него печелите не само място, но и стил за вашия дом, така че какво има да му мислите?

Ако сте се мотивирали да направите промени у дома, но не знаете как да пристъпете към действие, не се чудете, а се доверете на MaistroPlus. Ще ви срещнем с най-добрите интериорни професионалисти, измежду които да изберете след отправени към вас оферти. За целта е нужно да пизпратите заявка, напълно безплатно, след което ще можете да разгледате профилите на кандидатствалите изпълнители и да прецените на кого да поверите проекта си.

Свързано:

Идеи за мебели 3 причини да изберете хамак вместо легло

Обичайно, стане ли дума за мебел в спалнята, на която се спи, първата асоциация е с легло. И това е нормално, защото в повечето случаи се залага на него. То ни е познато, удобно, а ако е с матрак, изработен с мемори пяна, дори е научило наизуст извивките на тялото ни. Дали обаче леглото е единствен вариант за мебел, свързана с нашия сън? Според някои интериорни дизайнери и собственици на домове отговорът е отрицателен. Те предлагат леглото да се замени с хамак, като изтъкват неподозираните удобства, които предлага. Едно от тях несъмнено е свързано с освобождаването на повече пространство, когато се избере хамак. Освен това е доста оригинална идея да се включи и в интериора нещо, котето силно ни доближава до люлката от детството ни. Все пак е важно да споменем и недотам добрата му страна, при която човек с болен кръст би се чувствал доста некомфортно в него. На тази снимка е акцентирано върху алтернативата на леглото в спалнята, хамакът. Показани са два хамака, чиято леглова част е кремаво-бяла, а посредством тънки, но здрави вериги са окачени, вероятно за тавана. Под тях се вижда подът от естествено дърво, а на стената отдясно, боядисана в розов цвят, са подредени и окачени картини и различни портрети.