3 причини да изберете хамак вместо легло

Публикувано на 10/02/2015 от Ани Атанасова | Видяно 6 014 пъти

Хамакът е може би най-практичното и изгодно решение за спалнята, ако не желаете да се нагърбвате с избора на традиционно легло. Естествено, неговите качества далеч не свършват с това. Той спестява значителна част от пространството в спалното ви помещение, а това дори не е единственото място в дома ви, в което можете да го поставите. Отлично допълнение би се оказало също за дневната, детската а защо не и за терасата. Разгледайте следните 3 причини защо да предпочетете хамак вместо легло  и разберете какво още ще спечелите, ако вземете това решение. Ако пък търсите професионална дизайнерска помощ за внедряването на подобен аксесоар в интериора си, доверете се на специалистите, регистрирани в нашия сайт. 


Хамакът пести място

Ако живеете в сравнително малко жилище, то тогава отлично знаете какво е стаите ви да изглеждат претъпкани от мебели, макар и да разполагате единствено с най-необходимото. Изборът на хамак би премахнал този проблем на секундата.

  • Първо, защото дори и разпънат, хамакът е просто парче плат, което както се досещате, не е от най-обемните неща. И тъй като не е направено от масивна материя, минавайки покрай него, той ще се "прибира" и ще ви дава път. 
  • Второто сериозно предимство е, че винаги можете да го откачите и приберете, щом станете от сън. При нужда от следобедна дрямка пак го връщате на мястото му, без да полагате усилия. 

Вижте още: Практични легла от палети за всеки дом


Хамакът придава стил в интериора

Няма как да пропуснем факта, че нетрадиционният избор на мебели придава уникален вид и собствен стил на всеки дом. Заложете на ярки цветове при едноцветно жилище, или пък на меки, пастелни тонове за стаи с богата цветова палитра и ще видите, че хамакът е било нещото, което ви е липсвало през цялото време. Без съмнение ще оберете овациите на близките и приятелите си с оригиналното решение да се спрете на подобно решение за обзавеждането на спалния си кът. Нищо чудно дори за зададете интериорен тон, който останалите да започнат да следват. 


Всеки хамак носи неподозиран комфорт

Най-основният плюс на хамакът е удобството. Не спите в облаците, но чувството е почти толкова добро. Един съвет от нас-ако изберете хамак вместо легло, добра идея е да инвестирате в качествени материали, за да бъдете сигурни, че той ще бъде част от дома ви колкото се може по-дълго. Ако сте от хората, които искат нетрадиционно, но качествено и удобно легло, хамакът е правилният избор за вас. С него печелите не само място, но и стил за вашия дом, така че какво има да му мислите?

Ако сте се мотивирали да направите промени у дома, но не знаете как да пристъпете към действие, не се чудете, а се доверете на MaistroPlus. Ще ви срещнем с най-добрите интериорни професионалисти, измежду които да изберете след отправени към вас оферти. За целта е нужно да пизпратите заявка, напълно безплатно, след което ще можете да разгледате профилите на кандидатствалите изпълнители и да прецените на кого да поверите проекта си.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Ралица Пламенова VIP
Цялостен ремонт, София
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта