Безкрайни възможности

Последна редакция на 05/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 2 562 пъти

Ако решите да навлезете в света на плетенето на вестници, ще се учудите колко много и неподозирани приложения има то. Въпреки че на практика крайните произведения са направени от тънък лист хартия, те могат да се получат изключително здрави. Един начин за това е намазването им с латекс. Друг - използването на тънки пръчици тел, които да остават вградени в творбата ви. Така спокойно можете да се сдобиете с плетени от вестници табуретки, люлки, сандъчета и какво ли още не.

Сигурни сме, че имате и допълнителни идеи как да разкрасите дома си. В случай че за някои от тях ви е нужна помощ, потърсете услугите на професионален дърводелец. Опишете творческото си начинание в MaistorPlus и сравнете получените оферти от регистрираните при нас специалисти. Проучете дейността им в онлайн профила им и прочетете оставената обратна връзка за тях от останалите им клиенти, за да улесните своя избор.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Чудни вещи за дома, изплетени от вестници

Кошницата може да ви придружи в гората, когато сте отишли там, за да берете гъби. Или пък зелени шишарки за боров мед, който реално си е борово сладко. В същото време чудесно би се вписала в ролята на уютна декорация за дома или градината, в която комфортно се настаняват сезонни плодове. Представете си как още по-хубаво се развива целият този сценарий, ако можехте да си оплетете една такава кошница, като показаната на снимката тук. Тя е в светъл кафяв нюанс, от вътрешната страна и отвън, по ръбовете, е покрита с изящна бяла дантела. Има си красиво бледо жълто цвете за украса в левия горен край и две дръжки, които я правят удобна за пренасяне. И цялата тази прелест е изплетена от вестници. Непременно се запознайте с цялата публикация, част от която е настоящата снимка, за да разберете как и вие можете да си изплетете интересна декорация за дома. Дори не можете да си представите огромното разнообразие от кошници, саксии, декоративни вази, купи, панерчета, поставки за чаши и какво ли още не, в каквито могат да се превърнат старите ви вестници. Само си пригответе повечко време и търпение, защото ще ви трябват при изготвянето на вестникарските тръбички, които са в основата на плетенето.