Чудни вещи за дома, изплетени от вестници

Последна редакция на 05/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 2 746 пъти

Можете ли да повярвате, че от купчина стари вестници е възможно да се измайсторят невероятно красиви кашпи, панерчета, поставки за списания, кошници и други чудни вещи за дома? При това на плодовете на вашия труд по нищо няма да им личи, че са сътворени от приготвени за изхвърляне печатни издания.

Да, говорим сериозно. Плетенето на вестници е страхотно занимание, което има потенциала да се превърне в следващото ви любимо хоби. Само разгледайте за какво става въпрос, вдъхновете се, а след това ни изпратете и вашето творение!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Чудни вещи за дома, изплетени от вестници

Въображението, което притежават креативните умове, не познава граници, и представените тук декорации го доказват. На пръв поглед виждате някакви плетени съдове, което само по себе си не е някакво събитие. Вероятно обаче ще привлечем вниманието ви, когато споменем, че всичко, което виждате на трите снимки тук, е изплетено от вестници! Да, оказва се, че тези хартиени приятели могат да се превърнат в нещо наистина красиво, след като сме прочели всичко, което ни интересува, по страниците им. Нека сега се спрем на всяка от снимките поотделно, за да видим какви произведения на декоративното изкуство са се получили там. Започваме с голямата снимка отляво. Там ни очаква много красива, висока бяла ваза, в която няма как да бъде потопен букет с цветя, но и сама по себе си тя е истинско бижу за всеки дом. До нея, в лилаво панерче, се е настанила оранжева кошничка, а компания им прави висока и пъстра ваза. Насочваме се сега в дясната половина на колажа, към кадъра горе. Прекрасна бяла кошница с две дръжки, изплетена от вестници, откриваме там. Само си я представете напълнена с любимите сезонни плодове. Всяка кухня би се радвала да я има в интериора си. Долу вдясно попадаме на много оригинална плетена саксия, която е досущ като истинска. Трудно някой би предположил, че материалът, от които е направена, отново са стари вестници, които след наплитането си, са боядисани в бежов цвят.