Не правете компромис в качеството на материалите

Последна редакция на 02/05/2024 от Габриела Санчес
Източник | Видяно 860 пъти

Ако имате нужда от повече информация, обадете се на 0700 119 20. Любезно ще отговорим на въпросите ви и ще ви насочим към професионалисти, които ще ви консултират безплатно и ще изготвят за вас оферта, на която не можете да устоите. Ще ви насочим към майстори, които наистина ще свършат работа.

Пропускаме ли нещо? Цената. Изберете за вашата покривна система керемиди и аксесоари от различни ценови класове без да правите компромис в качеството на материалите. Цени има за всеки, така че да може да си позволите и да отидете на море.

В месеца на ремонтите сме. Изберете перфектните червени керемиди. Сега цените са замайващо изгодни! Ако искате система, закупете и аксесоари с 10 % отстъпка. Така покривът ви ще изглежда завършен, красив! Като си направите система, която включва керемиди, фолио и сух монтаж, ще получите гарантиран подарък - 15 годишна застраховка на покрива. Проверете, не е лъжа. Не забравяйте да изискате от склада и 30 годишна писмена гаранция. Производителите не обещават, те наистина гарантират.

Покрив? От Брамак? Да!

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Искрено и лично за покрива