Вашият покрив не е по-тежък от този на съседа!

Последна редакция на 02/05/2024 от Габриела Санчес
Източник | Видяно 766 пъти

Керемидите от вашата покривна система са нечупливи и здрави като камък. Здравината им се увеличава с времето. Циклите на замръзване /размръзване на вашите керемиди надхвърлят 16 от изискванията на нормите. Една керемида трябва да издържа 25 цикъла на размръзване и замръзване. Вашите издържат 400! Невероятно, но факт.

Вашата покривна система е съставена от керемиди с изключителна плътност, които издържат на проливни дъждове, градушки, сняг. Не поемат влагата от топенето на снега. Не горят и гарантират много висока защита от пожар. От къде го знаем ли? В името на качеството производителите инвестират в технологии и експериментират предварително с различни климатични условия. Изискванията към вашата покривна система далеч надхвърлят националните и международни стандарти и норми.

Вашият покрив не е по-тежък от този на съседа! Сигурни сме, че не искате да гоните керемидите из двора си при първата буря. Затова бъдете горди притежатели на Интелигентна покривна система.

Вашите керемиди имат несравнимо точни размери и правилна форма. Те се полагат лесно, точно и по-бързо в сравнение с малоформатните керемиди. Спестявате време и разходи за работа по покрива.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Искрено и лично за покрива