Искрено и лично за покрива

Публикувано на 25/07/2016 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 6 139 пъти

В България всеки разбира от политика, футбол и медицина. А от строителство най-много.

Когато започвате да строите свой дом или да ремонтирате покрива на стария, се сблъсквате с един дълъг, напрегнат и често безкраен сериал:

  • 1-ва серия - да използвам старите керемиди или да си купя нови?
  • 2- ра серия - бетонова керемида или керамична керемида?
  • 3 та серия - какво е това покривна система? И в България ли ги има? Тежи ли, издържа ли, колко ще ми струва, сигурно е много скъпо...

Сериалът е наистина безкраен. Преди да гледате поне няколко серии от него и да загубите интерес, бихме искали да ви разкажем за една покривна система. Коя е тя ли? Това е вашата покривна система.

Вашата покривна система е съставена от керемиди и аксесоари, които перфектно си пасват помежду си. Дава ви дълготрайна защита, максимална сигурност и красота. Покривът може да бъде и сигурен, и красив. При това за много години напред.

Керемидите от вашата система са най-добрият екологичен избор за покривен материал. През целия си жизнен цикъл имат свойството да абсорбират от въздуха дори CO 2. Средно, вашият покрив абсорбира над 250 г. CO2!


Вашият покрив не е по-тежък от този на съседа!

Керемидите от вашата покривна система са нечупливи и здрави като камък. Здравината им се увеличава с времето. Циклите на замръзване /размръзване на вашите керемиди надхвърлят 16 от изискванията на нормите. Една керемида трябва да издържа 25 цикъла на размръзване и замръзване. Вашите издържат 400! Невероятно, но факт.

Вашата покривна система е съставена от керемиди с изключителна плътност, които издържат на проливни дъждове, градушки, сняг. Не поемат влагата от топенето на снега. Не горят и гарантират много висока защита от пожар. От къде го знаем ли? В името на качеството производителите инвестират в технологии и експериментират предварително с различни климатични условия. Изискванията към вашата покривна система далеч надхвърлят националните и международни стандарти и норми.

Вашият покрив не е по-тежък от този на съседа! Сигурни сме, че не искате да гоните керемидите из двора си при първата буря. Затова бъдете горди притежатели на Интелигентна покривна система.

Вашите керемиди имат несравнимо точни размери и правилна форма. Те се полагат лесно, точно и по-бързо в сравнение с малоформатните керемиди. Спестявате време и разходи за работа по покрива.


Не правете компромис в качеството на материалите

Ако имате нужда от повече информация, обадете се на 0700 119 20. Любезно ще отговорим на въпросите ви и ще ви насочим към професионалисти, които ще ви консултират безплатно и ще изготвят за вас оферта, на която не можете да устоите. Ще ви насочим към майстори, които наистина ще свършат работа.

Пропускаме ли нещо? Цената. Изберете за вашата покривна система керемиди и аксесоари от различни ценови класове без да правите компромис в качеството на материалите. Цени има за всеки, така че да може да си позволите и да отидете на море.

В месеца на ремонтите сме. Изберете перфектните червени керемиди. Сега цените са замайващо изгодни! Ако искате система, закупете и аксесоари с 10 % отстъпка. Така покривът ви ще изглежда завършен, красив! Като си направите система, която включва керемиди, фолио и сух монтаж, ще получите гарантиран подарък - 15 годишна застраховка на покрива. Проверете, не е лъжа. Не забравяйте да изискате от склада и 30 годишна писмена гаранция. Производителите не обещават, те наистина гарантират.

Покрив? От Брамак? Да!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта