PVC дограма - най-разпространеният избор

Последна редакция на 02/05/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 958 пъти

PVC дограмата е най-масовият избор сред българските домакинства. Причината е, че тя има сравнително конкурентни цени и се радва на много добри характеристики по отношение на топлоизолацията.

Основният недостатък е това, че с времето пластмасовата дограма се износва. Големите температурни амплитуди също оказват негативно влияние върху материала.

И за алуминиевата, и за PVC дограмата е от съществено значение на какъв тип профил ще се спрете - с колко камери ще е той, какви ще са характеристиките им и пр. Друго важно решение е какъв стъклопакет да изберете, като тенденциите са ясни - колкото по-ниска топлопроводимост има, толкова е по-скъп.

Изборът на дограма е важно решение, което ще повлияе на атмосферата в дома ви и на семейните разходи за отопление за години напред. Ето защо е важно да помислите добре, след най-общо представената информация и да се консултирате със специалист. След като веднъж сте решили, може да оставите останалата част от процеса на професионалистите, които ще намерите в сайта на MaistorPlus. Освен кратка информация, ще откриете рейтинг и мнения от потребители, които преди са ползвали услугите им. Ако пък вече имате точни размери и предпочитате да получите конкретна цена, може да заявите проект съвсем безплатно и да подберете изпълнител според условията, които ви предлага.

Свързано:

На каква дограма да заложим за прозорците вкъщи?