Декорация около елхата

Последна редакция на 18/05/2024 от Станислава Матеева

Празничният дух не трябва да бъде ограничен само до украсата на елхата. Украсете всекидневната си в тон с коледното дръвче за още по-магична визия. 

  • За да създадете уютно усещане, можете да поставите кошница с коледни декорации около дървото, за да създадете още повече празничност. 

  • Комбинацията от одеяла и покривки, поставени под и около дръвчето също биха създали празнично усещане

  • Ако имате борови клончета, можете да ги поставите във ваза или пък да напавите венец от тях и да ги поставите на видно място. 

  • Коледната елха не е коледна, ако не е отрупана с подаръци. Независимо дали искате да подредите подаръците от рано, за да стимулирате вълнението, или пък сте решили да ги поставите под елхата точно на Коледа, е добре те да бъдат част от декора. Ако обичате да купувате подаръците в последния момент, можете да използвате празен кашон, който да превърнете в “подарък” и да го поставите под елхата, за да бъде празничната атмосфера още по-пълна. Цветово съгласуваните подаръци са най-добрият стилен завършек на едно ослепително коледно дърво.

Коледа не е Коледа без красива декорация. Ако имате нужда от професионални съвети по отношение на интериора на дома ви, не се колебайте да се свържете с интериорните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus. За да го направите, е необходимо единствено да подадете безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да разгледате и сравните, след което да изберете предложението, което пасва най-добре на вашите изисквания.

Свързано:

Как да украсим коледната елха като истински професионалисти?