Уникални аксесоари за вино само за ценители

Публикувано на 12/11/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 7 140 пъти

Източник

Ако не успеете да изпиете цялата бутилка вино, можете да съхраните остатъка в хладилник. За целта поставете тапа, която ще ви помогне да запазите максимално вкусовите качества на напитката. Освен това, оригиналните тапи изглеждат наистина невероятно и можете да избирате между най-различни цветове и форми!


Елегантна поставка за бутилка

Източник

Разбира се, ако нямате навика да се "запасявате" с божествената течност, то може би трябва да се спрете на по-практичен вариант като поставка за една бутилка. Тя ще бъде перфектният акцент по време на изискана вечеря.


Стойка за запалени винари

Източник

Когато вашите рафтове и шкафови пространства са ограничени, съхранението на бутилки вино може да се превърне в проблем. Ето защо може би е време да се сдобиете с аристократична стойка за вино, която изглежда наистина стилно във всеки дом. Съобразете цялостния интериор и изберете от какъв материал да е изработена, както и колко бутилки да побира.

Вижте още: Лесно и забавно в кухнята - джаджи за лятото


Ефектен пръстен за вино

Източник

Ако ви предстои да сте домакиня на романтична среща или вечеря с приятели, то неминуемо трябва да се подготвите за сервирането на виното. Направете го елегантно и с финес и ще бъдете оценени по достойнство. След като отворите бутилката, поставете специалния пръстен на гърлото. Той ще улавя малките капки вино, които без съмнение ще се плъзват по стъклената бутилка и могат да оставят неприятни петна по покривката или дрехите.

Вижте още: Как да изберем кухненски нож


Уникални аксесоари за вино само за ценители

За виното могат да се кажат много неща - то е удоволствие, хоби и бизнес за милиони хора по цял свят. Надали съществува друга напитка, натоварена с толкова митологични значения. Правилното поднасяне на виното и съчетаването му с определени ястия несъмнено изисква предварителна подготовка. Днес ще ви представим няколко уникални аксесоари, които ще ви помогнат да впечатлите гостите си с изискано отношение към "напитката на боговете". Не забравяйте, че за да бъде максимално приятно вашето винено изживяване, трябва да сте в подходяща атмосфера и задължително с добра компания. Затова, ако смятате, че дневната ви не е достатъчно уютна и не ви носи положителен заряд, не се колебайте да се обърнете към опитните майстори, които ще ви помогнат с освежителния ремонт.


Накрайник за наливане

Източник

Накрайникът изглежда като малка фуния и се поставя в гърлото на бутилката. Ролята му е да улеснява наливането на виното в чашите и да предотврати малките пръскащи капки.


Божествени аромати за вино

Източник

Едно и също вино, поднесено в различни чаши, има съвсем различен аромат и вкус. Благодарение на този комплект от винени аромати ще можете да тренирате обонянието си и да разпознавате различните нотки.

Убедихте ли се, че аксесоарите, с които поднасяте вино, са точно толкова важни, колкото и вкусовите качества на напитката? В случай че имате по-смели идеи, като например стенна стойка за бутилки или искате освежителен ремонт на цялата дневна, не се колебайте да се свържете с професионалистите, които ще ви помогнат с тази задача. Направете безплатна заявка и ще имате възможност да прегледате както различни оферти, специално изготвени за вашия проект, така и профилите на специалистите.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ВодПро
ВиК Услуги, София
138 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта