Колекция от 11 очарователни външни кухни, които ще повдигнат летния ви дух

Публикувано на 25/05/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 16/03/2023 | Видяно 29 916 пъти

Тъмните тонове помагат на светлите да се изявят още по-убедително, а дървените шкафчета са точно на мястото си под кухненския гръб от неръждаема стомана. Смело и ефектно.


Кухня, отворена към света

Дилемата вътрешна или външна кухня да предпочетете за лятната си къща, когато имате място само за една, лесно може да бъде разрешена, като се направи интересна комбинация от двете. Съчетавате типичния за интериорните решения уют с естествената красота от природата, до която ви дели само крачка.


Малка рапсодия в сиво

За любителите на по-строгите линии, би била подходяща една малка рапсодия в сиво. Тази кухня включва вградено барбекю, миялна машина и достатъчно шкафове за съхранение на всичко необходимо, осигуряващо комфорт по време на готвене.


Модерен и изчистен дизайн

В тази модерна външна кухня има всичко необходимо за удобството на домакините. Дизайнът е семпъл, изчистен и натуралните му тонове биха се съчетали успешно с багрите на всяка градина.


Колекция от 11 очарователни външни кухни, които ще повдигнат летния ви дух

Романтичното пътешествие, на което ни отвежда летният сезон, задължително минава и през градината, където след залез слънце можем да се съберем със семейство и приятели в компанията на вкусни гозби и прохладен вятър. Дори и зад поднесените под звездите изкушаващи блюда обаче винаги стои кулинарен майстор, който се нуждае от вдъхновяващо поле за действие. Такова може да бъде всеки добре оформен готварски кът, обособен на двора. В следващите редове ще ви запознаем с колекция от 11 очарователни външни кухни, които ще повдигнат летния ви дух. За да се радвате и вие на подобно бижу в градината си, не се колебайте да заявите проект безплатно към професионалистите в MaistorPlus.

Вижте още: Най-интересните идеи за закрито барбекю и лятна кухня


Външна кухня с италиански привкус

Лятото е времето на по-леките ястия, но това едва ли може да е пречка от време на време да се разнообразявате с домашно приготвена на външната си пещ пица. Чудесен начин да поканите Италия в градинската си кухня.

Вижте още: 6 идеи за уютна кухня, която ви връща в детството


Външна кухня на терасата

Една кухня, която обединява предимствата на интериора с тези на двора. Радвате се на непосредствена близост с гледката отвън и в случай на внезапно появил се дъжд имате необходимия подслон.


Външна кухня в светли тонове

Предпочитащите мекотата на естествените, природни тонове, от своя страна, биха се чувствали прекрасно край грила на тази излъчваща топлота кухня. Измислихте ли вече какво бихте приготвили за вечеря тук?

Вижте още: Страхотни идеи за барбекю - каква храна да си приготвим през лятото


Кът от свежест в дворната градина

Този жизнерадостен кът от свежест събужда апетита за приятни разговори, в компанията на нежен полъх от летния вятър. Чудесна добавка към следобедния чай или кафе са намиращите се в близост алпинеум и цветя.


Кухня край басейна

Когато морето е далече, басейн с искрящо сини води, близо до трапезата ви, също може да ви накара да повярвате, че сте край лазурния бряг. Стига да разполагате с достатъчно богато въображение, вашата външна кухня може да ви отведе, накъдето пожелаете.


Кухня като градина

Когато пространството в двора ви е ограничено и не позволява да разгърнете докрай уменията си на цветен декоратор, решението е да вкарате градината във външната си кухня. Украсете я с малки, кокетни саксии с цветя, зеленина. Ако добавите и свежи подправки, освен красиво, ще ви се получи и практично.


Външна кухня не само през лятото?

А всъщност кой е казал, че на външната си кухня можете да се наслаждавате само през лятото? Добавете камина, два люлеещи се стола пред нея, и спокойно можете да посрещнете на открито есента, дори и да е малко по-студена.

Ако все още не разполагате с кът за готвене и похапване в градината си, можете да промените това, като се свържете бързо и лесно с професионалистите в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, сравнете получените оферти, разгледайте отзивите от предишни клиенти. Вземете решение с кого да работите и след завършване на проекта, оставете своята оценка в сайта.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Евгени Петров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта