Камини с невероятен дизайн за един по-топъл и уютен дом

Публикувано на 16/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 7 861 пъти

Камината е един от онези компоненти в дома, които изцяло променят интериора и атмосферата. Чаша ароматен чай или топло мляко с какао край огъня - истинска приказка. Дори и през лятото, камината не спира да краси дома с дизайна си и уютното си излъчване. Ако желаете да получите вдъхновение за дома си или просто да се насладите на няколко минутки релакс - разгледайте невероятните и стилни камини, които ще ви представим. А когато решите, че е време да си изградите отоплителна система в жилището, не се колебайте да потърсите помощ от най-добрите специалисти по ОВК.


Екзотично съвършенство

Тази модерна градина е снабдена с една изключително внушителна и впечатляваща камина. С изчистената си обла форма, тя пресъздава усещане за пълно спокойствие и релакс. Едва ли има второ мнение по въпроса - приятните мигове на това местенце са гарантирани!

Виж още: Хитри начини за намаляване на зимните сметки за отопление


Добрият кухненски помощник

В миналото каминините (или огнищата) са имали две основни функции - да се използват за готвене или отопление. В наши дни малко хора изграждат камина в жилището си с цел да я използват като пещ, но това, макар и забравена, е една невероятно практична възможност за всяко домакинство.


В стил "планинска хижа"

Дървената хижа в планината винаги носи асоциация за нежни, топли мигове, заобиколени от природа и пухкав сняг. С тези красиви камини не би било особено трудно да принесем атмосферата от планината в дома си и да се насладим на спокойствие и тишина.


Комфортен и семпъл дизайн

Каменната камина подхожда и на далеч по-семпъл интериор, като този, показан на снимката. С нея успешно можем да комбинираме почти всички цветове, стилове и декорации.

Виж още: Как да откриете теч в отоплителна система 


Иновативен подход

Ако не сте запознати с подовата камина, сега е моментът да научите за нея. Тя е иновативната кралица на уюта - изключително красива и лесна за почистване и поддръжка. Има способността да разпределя повече топлина, тъй като може да бъде разположена във вътрешната част на стаята и да нагрява в кръгъл обсег около себе си.


Перфектен лукс с декоративна камина

Декоративната камина използва специална технология - тя излъчва единствено приятна светлина, под формата на напълно идентични с реалността изкуствени пламъци. Идеална е за доставяне на необходимата уютна атмосфера, съчетана с лукс и перфектен дизайн, без да е необходимо да правите специална инсталация и сложни ремонти.


Креативност и удобство

Тези симпатични и малки камини притежават семпла и фина конструкция и не изискват вграждане в стената, което спестяват голяма част от "мръсната работа". Това ги прави изключиелно подходящи за по-малки жилища или апартаменти.

Ако вече имате идея какво отопление искате да изградите в дома си, потърсете екип от специалисти, който да ви окаже необходимото професионално съдействие. Заявете проект в MaistorPlus, за да получите напълно безплатно най-добрите оферти, само в рамките на 24 часа. Ще ви предоставим достъп до бизнес профилите на различните компании и оценките от техните клиенти, за да вземете най-оптималното за вас решение.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
55 извършени проекта
Атанасов
Архитектура и дизайн, София
42 извършени проекта