Обновяване на партерен етаж на жилищна сграда в София

Публикувано на 26/03/2014 от Адриана | Последна редакция на 02/09/2016 | Видяно 8 925 пъти

По време на общото събрание на блок в столичния квартал “Хаджи Димитър”, обитателите взимат решение, че партерният етаж има нужда от отстраняване на поражения от течове и обновяване. Като съвестен и отговорен съсед, г-н Марин Евгениев се заема със задачата да намери изпълнител, който да извърши ремонта. Задачата включва свалянето на старата мазилка и поставянето на нова, монтаж на гипсокартон и боядисване. Срокът за изпълнение на работата е до края на месец март. За да бъде максимално прозрачно намирането на фирма или майстор, г-н Евгениев решава да пусне заявка в сайтаMaistorPlus.


Стъпка 1: Заявяване на ремонт

Заявката на г-н Евгениев е публикувана на нашия сайт в 10:30 сутринта. До края на деня по нея вече има трима кандидати, специализирани в “Сухо строителство” и “Боядисване и декорация” в град София. В следващите няколко дни общо 8 фирми и майстори проявяват интерес и изпращат своите първи съобщения до клиента.

Стъпка 2: Разменяне на телефони

Г-н Евгениев получава няколко конкретни оферти още по време на комуникацията с майсторите и фирмите през сайта. Други от тях пък биха искали да направят безплатен оглед на място, за да дадат своето предложение. Г-н Евгениев преглежда внимателно съобщенията им и избира да уговори оглед и да доуточни подробностите около ремонта с 5-тима от тях. За целта клиента натиска зеления бутон в профила си“Размени телефони”и получава телефоните на избраните кандидати, както те получават неговия.

Стъпка 3: Наемане на майстор

След като предложените оферти от майстори и фирми са обсъдени на Общото събрание на блока, съседите взимат решение кой да изпълни ремонта на партерния етаж. Това е майсторИво - вътр.ремонти, който е и един от първите кандидати по заявката. Още с първото си съобщение майстор Иво подробно описва разходите за труд и материали около ремонта.

Стъпка 4: Оставяне на оценка

Майстор Иво се присъединява към MaistorPlus през февруари. Един месец по-късно той вече може да се похвали с първа спечелена заявка и първа положителна оценка в бизнес сайта си:

"Детайлен подход към задачата. Коректен с ясни условия. Лесна комуникация и чиста работа. Помещението всеки ден беше предавано в чист вид въпреки ремонтните дейности."

Заключение:

Избирането на изпълнител за ремонт на общите части в жилищните сгради е сложна задача, тъй като решението не зависи само от вас, а трябва да бъде взето между съседите. Ако попаднете в ситуация, подобна на тази на г-н Марин Евгениев, опитайте услугите на MaistorPlus. Платформата предлага не само прозрачност при наемането на изпълнител, но ви позволява да получите и сравните конкретни оферти, докато сте вкъщи пред компютъра.

 

Заявете ремонт във вашия блок безплатно!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта