Прелестни интериорни творения от рециклирано дърво

Публикувано на 12/02/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 22/07/2016 | Видяно 7 292 пъти

Рециклирането на стари изсъхнали дървета е техника, позната на човечеството от хилядолетия. Това е един от най-естествените и красиви методи за изработка на предмети за бита, който по никакъв начин не вреди на природата и хората. Идеи и вдъхновения взехме от тема във форума "Направи сам", в която един от потребителите споделя своята ръчно изработена масичка от стара круша. Включете се и вие, за да видите това симпатично творение и да коментирате, давайки свои идеи или отправяйки питанията си. А ако нямате възможност сами да си направите подобни мебели, професионалистите винаги са на ваше разположение.


Оригинални фотьойлчета за градина

Живата дървесина присъства във всяка една градина, затова допълнението на интериора в двора с подобни мебели е просто подправяне с щипка комфорт и уютно излъчване. Рециклирайте изсъхналите дръвчета, така ще им придадете нови функции, но запазвайки автентичния им и естествен външен вид.

Виж също: "Вечната класика" с нов дизайн - мебелите от масивно дърво


Прелест в спалнята

Спалнята трябва да бъде превъплъщение на комфорта и блажените мигове. Там трябва да чувстваме спокойствие и тишина, интимност. Дървените легла са много класически, но уви, в повечето случаи, те просто имитират дървото. Когато обаче използвате естествени материали, ароматът на планинкса хижа, на огън и смола, доставя именно онова преследвано блаженство, радващо сетивата и успокояващо ума.


Симпатични столчета

Един наистина оригинален начин да допълните интериора в дневната е като я обзаведете с дървени ниски столчета. Не само възрастните, но и децата биха се радвали от осъществяването на една подобна идея.

Виж също: Нови тенденции в обзавеждането: трапезни маси


Маси за хранене и декорация

Думите може би са излишни? Великолепието, което бихте могли да принесете в дома си с една подобна мебел, е неоспоримо. Тези маси са със заслужено високи цени - сами по себе си, те са придобивки за цял живот.


Присъствието на дърво в цялостния интериор

На колажа ясно можете да добиете представа за вида, който интериора би добил, при допълването му с компоненти от рециклирано дърво. Очевидно е, че този тип обзавеждане може да намери място във всеки дом и да си пасне с какъвто и да е стил.

Виж също: Удивително архитектурно творение - модерна къща с изящен дизайн в горите на Япония


Нещо тематично за празниците, от дърво

Дърводелците доказват своите сръчност и изобретателност, с които обработват дървото, сътворявайки от него неща с безкрайно разнообразни форми и функции. Прекрасно е да можем да добавим към домашната си украса подобни играчки - с тях засилваме усещането за уют и топлина. Намерете си своя дърводелец, който да вдъхне живот на идеите ви. Пуснете безплатна заявка и ще получите оферти от водещи професионалисти. Изборът ви ще е лесен, защото ще имате възможност да разгледате дейностите и клиентските оценки на всеки от тях!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Строително-ремонтни дейности-Тодоров
Покривни услуги, София
79 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта