6 кокетни бани, проектирани изцяло за жени

Публикувано на 24/05/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 04/08/2016 | Видяно 15 942 пъти

Поредно доказателства, че не съществува такова понятие като "твърде много цветя". Тази просторна баня предлага на собственичката си абсолютен комфорт, защото е оборудвана както с вана, така и с душ кабина. И тук, както и в по-горните примери, атмосферата се създава от детайлите. Освен цветната орнаментика по стените, е помислено и за малките неща. Забелязахте ли формата на всички лампи?


Морски полъх под душа

Тази прекрасна баня впечатлява едновременно с изисканост и простота. Усещането за стил идва от непринудената атмосфера, която създават редът и чистотата. В допълнение трябва да отбележим, че банята е наистина практична и просторна. Двата прозореца осигуряват достатъчно светлина и дават усещането за уют.


Диско парти в банята

Ясно е, че тази баня принадлежи не просто на дама, а на дама, която обича партитата. Черната атмосфера и съчетанието с червения цвят наистина напомнят за нощно заведение. Всъщност, какво по-хубаво от това да чувствате собствената си баня като място, на което можете да се забавлявате, да пеете и танцувате под душа в ритъм с падащата вода.

Вижте още: 10 невероятни бани с абсолютно нестандартен дизайн


6 кокетни бани, проектирани изцяло за жени

Банята е любимо място на повечето възрастни. За жените обаче тя е нещо повече от обикновено помещение, защото е кътчето, където дамите могат да отделят малко време за себе си и да релаксират. Ето защо този път решихме да ви покажем 6 бани със зашеметяващ и екстравагантен дизайн, за които сте сигурни от пръв поглед, че собственик са горди дами.

Ако и вашата баня се нуждае от ремонт или искате да се вдъхновите за подобрения, не се колебайте да потърсите професионалист, който да реализира идеите ви.


Пролетна баня

Когато говорим за женска атмосфера, първите елементи, които изникват в съзнанието ни, са цветя. И тази баня е доказателство, че те отиват на всяко помещение и му придават кокетен вид. Повечето жени несъмнено ще се съгласят, че няма по-ободряваща комбинация от цветове, цветя и светлина.

Вижте още: Полезни иновации, с които да се поглезите в банята


Тайната е в детайла

Без съмнение, още от пръв поглед можем да кажем, че тази баня е проектирана, за да радва окото на някоя дама. Забелязвате ли обаче, че атмосферата тук се крие в детайлите. Ако мислено свалим цветния фототапет и подменим огледалото с изящна рамка, това ще се превърне в напълно стандартна, дори обикновена баня.


Баня с изчистен дизайн и цветни акценти

Тази баня е поръчана от дама с модерен вкус и предпочитание към семплите, но изискани неща. Просторното помещение се отличава с изчистена визия и ненатрапчиви цветове, като единственият акцент тук са мивките и полилеят.

Надяваме се, че примерите ни са ви вдъхновили за промяна в собствената ви баня, защото тя е наистина важно помещение и добрият му вид е от значение за хубавото настроение рано сутрин. Ако сте решени да започнете ремонт, потърсете добър изпълнител. При нас ще откриете майстори от всички сфери, описание на дейността им, рейтинг от потребители, които вече са ползвали услугите им. Заявете вашия ремонт напълно безплатно, чуйте няколко мнения и оферти, разгледайте профилите на изпълнителите и изберете най-подходящия за вашите възможности и предпочитания.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
134 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта