Стенни часовници с разчупен дизайн за вашата великолепна дневна

Публикувано на 04/01/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 20 058 пъти

Този стенен часовник впечатлява със своя елегантен дизайн, изобразяващ финото напредване на времето. Той разполага с две изумително дълги стрелки, които пресъздават плавно движение, но изискват да няма разположени други предмети наблизо. Идеален за помещения с минималистичен дизайн, този часовник е чудесен пример за това, че понякога добрите технологични решения придобиват най-различни чудати форми!


Старият грамофон вече ни показва колко е часът

За любителите на екстравагантните решения сме подбрали този страхотен стенен часовник, приел формата на стар грамофон. Разположен върху тухлена стена в комбинация с окачени грамофонни плочи, този часовник се превръща в същинска машина на времето и ще ви върне в периода, когато на подобни джаджи от сутрин до вечер слушахме Бийтълс. И това, ако не е идеалният артистичен завършек към вашето жилище!


Вълшебен полет, вълплътен в този елегантен стенен часовник

Този неповторим стенен часовник ще бъде перфектно допълнение към вашата елегантна дневна, като ще придаде артистичност на цялото помещение. Поставете го в близост до прозореца и проследете уникалните ефекти, които сенките на птиците ще създават по стената с напредването на деня. Подобни часовници можете да откриете и украсени с пеперуди или цветя, като най-оригинално обаче си остава изобразяването на нежни птици в полет.


Минималистичен дизайн за ценителите на простите интериорни решения

Семпло решение, подходящо за жилища с минималистичен дух, в които все пак не липсват онези цветни елементи, придаващи особена индивидуалност на помещенията. Такъв стенен часовник е щипка свежест за вашата кухня или доза елегантност за дневната, като разнообразието от цветове, в които се предлага, го прави съвместим с други елементи в интериора.

Виж още: Стилни и впечатляващи - мраморни лампи с уникална визия


Геометричните фигури, като уникални акценти в интериора

Познанията ни по геометрия от училище вече не са приложими само в измерването на ъгли, което отдавна не практикуваме. Днес те ни дават възможност да съчетаем различни фигури, да създадем нови форми и по този начин да добавим уникален акцент в интериора. Ако все още намирате време за някоя и друга задача или пък просто се възхищавате на артистичните интериорни хрумки - заложете на стенен часовник, въплътил в дизайна си различни геометрични фигури.


Ръчно направени стенни часовници за по-забавен дом

Цветни, забавни и изключително интересни - тези стенни часовници ще направят дневната, спалнята, а защо не и офиса едно по-приятно кътче за обитаване. Предлагат се с разнообразни илюстрации и нюанси, като съчетават прецизната ръчна изработка и стремежа към едно по-хармонично и красиво жилище!

Виж още: Как да включим модерните геометрични форми в интериора?


Пътуване във времето с този старинен часовник

Неслучайно казват, че новото е добре забравеното старо. В този случай тези думи важат с пълна сила, защото античните стенни часовници решително превземат съвременния интериор. Всички техни дефекти като драскотини и по-светли петна по циферблата се превръщат в желан ефект, защото придават автентичност на цялото обзавеждане. В някои жилища подобни часовници отдавна не работят и имат изцяло декоративна функция, но дали ще се лишите от монотонното щракане на секундите, избирате вие!


Стенен часовник с изумителен 3D ефект

Източник

Идеята зад този впечатляващ стенен часовник е, че макар привидно времето да се повтаря, то неуморно променя света около нас. С помощта на прикрепения цветен лист, часовникът създава уникален 3D ефект, наподобяващ изкачване на спираловидно стълбище. Изумителен е, нали?


Уникални часовници с огледални елементи

Стенният часовник под формата на огледало несъмнено ще придаде изтънченост и на най-тъмното жилище. Неговите функции обаче съвсем не се изчерпват дотук, защото освен изискванията за точно време, той ще задоволи и нуждите ви от повече пространство в компактното помещение. Как? Много просто - отразявайки светлината, той ще създаде визуална представа за повече простор.


Часовникът ни връща в детските дни

За последно подобни часовници можехме да открием само в анимационните филмчета, но ето, че днес те се завръщат в домовете ни с пълна сила! Независимо дали ще заложите на стенен часовник с опростен дизайн или пък той ще представлява красива декорация за вашата стена, внезапното изскачане на кукувичката със сигурност ще ви зареди с добро настроение и ще ви върне много спомени от детството.

Виж още: Удивителни мебели с нестандартен дизайн


Стенни часовници с разчупен дизайн за вашата великолепна дневна

Лети, а крила няма. Що то е то? Отговорът на гатанката се крие в тези прекрасни стенни часовници, които доказват, че най-ценното, което имаме е именно времето. Поставете подобен елемент в своята дневна или спалня и ще се убедите, че освен завидна функционалност, днес часовникът може да притежава и впечатляващ дизайн. Разгледайте нашите предложения и бъдете в крак с времето в интериора, като поверите обновяването му на опитни специалисти!


Поставете преливаща дъга на стената в дневната

Източник на добро настроение или поредното красиво допълнение към вашия дом? Този стенен часовник впечатлява не само с преливащите цветове на дъгата, които неминуемо зареждат с енергия и оптимизъм, но и с опцията си за автоматична смяна на времето през октомври и март. Практично, нали?


Околосветско пътешествие върху циферблат

Искате да обзаведете дневната в духа на любимата си дестинация за почивка? Стенният часовник, изобразяващ различни световни градове е стъпка напред в постигането на тази цел, като той се предлага в разнообразие от форми така, че да пасне на всеки вкус и бюджет. Пътуването без багаж никога не е било по-лесно! Сега остава само да довършите ремонта, който започнахте през лятото, като за неговото качествено изпълнение, можете да се доверите на опитни специалисти! Заявете проект в MaistorPlus напълно безплатно и без допълнително обвързване!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта