5 функционални приложения на бетоновите блокчета в интериора

Публикувано на 08/01/2016 от Габриела Санчес | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 3 630 пъти

Едва ли можете да си представите по-оригинално решение за вашето домашно кино. Нестандартно и кретаивно, същевременно с това способно да събере на едно място немалка част от музикалната ви и филмова колекция.

Вижте още: Камини с невероятен дизайн за един по-топъл и уютен дом


5 функционални приложения на бетоновите блокчета в интериора

Когато стане дума за бетонови блокчета, първото, което бихте си представили, са градивни елементи от строителството на сгради. Това обаче далеч не се оказва единственото им предназначение. Истината е, че можете да сътворите малки чудеса в обзавеждането на дома си с тяхно участие, като ги внедрите в отделни мебели. Резултатът е изненадваща свежест, съчетана с впечатляваща функционалност. Ще се уверите сами, след като разгледате представените в следващите редове 5 функционални приложения на бетоновите блокчета в интериора, а опитните мебелни специалисти в нашия сайт са винаги близо до вас, ако си харесате някоя идея.


Стабилни сънища, гарнирани с бетон

Удобен матрак плюс бетон е вярното уравнение за всеки, който държи на стабилния си сън. Съчетаете ли блокчетата с фон от естествена тухлена стена, ще се радвате на истински индустриален стил в спалнята си.


Отлично допълнение към всяка домашна библиотека

Бетоновите блокчета могат не само да се превърнат в основен компонент от "строежа" на домашната ви библиотека, но и да приютят в нишите си разнообразни декорации. Как точно ще ги оползотворите зависи изцяло от вашето желание и въображение.


Поканете симпатичните бетонови блокчета и в детската стая

Дори и в детската стая можете да поканите тези строителни приятели, без тя да изгуби от цветността и приветливостта си. Превърнете ги в основа за леглото на хлапето си, в която да намерите място за обувки, играчки и каквото още ви хрумне.

Вижте още: Уникални детски секции за фантастичен интериор


Функционални рафтове за всяко помещение в дома

Две обработени дървени плоскости, достатъчно здрави, за да издържат тежест, и няколко бетонови блокчета. Това е всичко, от което се нуждаете, за да се сдобиете с рафтове, върху които да подредите желаните вещи. Можете да проявите и малко повече творчество и да "издялкате" красиви фигури, като тези на снимката вдясно. Каквото и да изберете, най-хубавото е възможността да се радвате на подобна мебел навсякъде - спалнята, дневната, кухнята, дори в антрето.

А вие готови ли сте да превърнете бетоновите блокчета в част от интериора на дома си? В случай че ви се намират излишни, но пък имате идеи в изобилие относно приложението им, споделете ги със специалистите по дизайн, регистрирани в MaistorPlus. Заявете безплатно проект към тях, сравнете оферти, репутации, оценки от предишни клиенти и изберете кого да наемете. След приключване на поставената от вас задача имате възможност да оставите и своя отзив в сайта.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта