Впечатляващи идеи за интериорен дизайн на домашен офис

Публикувано на 18/03/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 24/07/2016 | Видяно 4 765 пъти

Възможността да работиш, наслаждавайки се на пълния комфорт и спокойствие в дома си, е идея, която все по-често намира своята реализация в 21-ви век. Не само развитието на компютърните технологии допринася за това, но и иновативните идеи на интериорните дизайнери, предлагащи невероятни решения за обзавеждане на удобен домашен офис. Днес ще разгледаме част от тях и ще ви вдъхновим с очарователни предложения, които бихте могли лесно да осъществите с помощта на специалисите по интериорен дизайн.


Идеи за офис в "междинни" помещения

За хората, живеещи в големия град, възможността да притежават офис в дома си, обикновено изглежда изключително трудна за реализация. И това е нормално - пространството в апартамента е ограничено и има далеч по-важни стаи, с които трябва да "снабдим" дома.

Виж още: Трансформиращ се мултифункционален апартамент с подвижни прегради


"Щипка" креативност в дизайна

Всяко стандартно жилище разполага с малки помещения, които с доза креативност лесно биха могли да бъдат преобразени в малки, но практични и комфортни офис-зони. Колкото и необичайно да звучи, един по-голям коридор би свършил перфектна работа. Пространството под стълбите също е идеално за оползотворяване с едно функционално бюро и няколко рафта за книги.


Офис в спалнята

Спалнята е сред малкото стаи в дома, които се използват по-рядко и то предимно за сън. Това я превръща в едно много спокойно и уединено местенце, изключително подходящо за работа. Макар че не ви съветваме именно там да извършвате работния си процес, тъй като е добре да имате отделни зони за почивка и кипяща трудова дейност.


А можем ли да се поберем в малка квадратура?

Разбира се! Живеем във век на иновациите, а такива има и в дизайна на мебелите. Днес съществуват невероятни варианти за функционални бюра, легла, шкафове и какво ли още не. С помощта на подходящите интериорни специалисти имате възможността да постигнете чудеса с всяка малка стая.


Ъгловите бюра - едно добро решение

Направете си поръчка за индивидуална изработка на ъглово бюро. То ще бъде перфектно съобразено с големината на стаята и с пространството, което разполагате в ъглите й. Така ще се сдобиете с офис-мебел с две "крила", която осигурява изключителен комфорт и практичност по време на работа.

Виж още: Дизайнерски столове с уникални форми 


Не забравяйте да вложите нещо от себе си

Най-хубавото в това да си направите домашен офис е възможността да я създадете изцяло по свой вкус. Някои хора предпочитат да пресъздадат типичната работна среда, други обичат колоритните и свежи нотки, а трети - лукс и изящество в интериора. Вие избирате! Не се колебайте да потърсите най-подходящите специалисти, които да претворят всяка ваша идея в мечтаното офис помещение. В MaistorPlus имате възможността да направите безплатна заявка за изпълнение на индивидуален проект. Ще получите оферти от водещи компании в областта на интериорния дизайн, а вие ще можете да разгледате техните бизнес профили и клиентски оценки, за да вземете най-доброто решение.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта