Лесна и ефективна модернизация на отоплението: Иновация от Bosch - нов газов кондензен котел Condens 2300 W

Публикувано на 29/01/2017 от Реклама | Последна редакция на 29/01/2019 | Видяно 8 658 пъти

  • Първият котел с енергиен клас А+ при добавяне на смарт регулатор или такъв по външна температура
  • Бърз монтаж, лесна профилактика
  • Здрави, висококачествени компоненти за дълъг живот и ефективност
  • Атрактивен дизайн и лесно обслужване.

Лесен монтаж на малко място

Condens 2300 W улеснява модернизирането на съществуващите отоплителни системи. Благодарение на максималната дължина на димоотвода, котелът може лесно да бъде монтиран и в пространства, които са истинско предизвикателство. И най-дългите димоотводи могат да бъдат изпълнени без затруднения, така че бързата и безпроблемна смяна на стар котел с новия Condens 2300 W става изключително лесно. Компактните размери от 710 х 400 х 300мм означават, че новият газов кондензен котел заема малко място и бързо може да се инсталира практически навсякъде – дори в тесни ниши или кухненски шкаф.


Дългият живот и ефективността кореспондират с атрактивния дизайн

С най-модерната технология на Bosch и футуристичния си дизайн без остри ръбове, Condens 2300 W привлича окото във всеки дом. Специално внимание е отделено на добре обмислената конструкция и първокласната изработка. Освен с лесния монтаж, Condens 2300 W печели и с добрата си звукоизолация. Модулиращата горелка на котела автоматично се адаптира към актуалните топлинни потребности в диапазона от 10% до 100% от максималната мощност (3 - 30 kW). Така ефективността се повишава, дори и когато не се изисква пълна топлинна мощност, a големият дебит за БГВ, благодарение на високата мощност от 30 kW, е несравнимо предимство за тези, които предпочитат комфорта на достатъчно топла вода във всеки момент. Резултатът е котел от енергиен клас A със сезонна енергийна ефективност на отоплението от 94% съгласно ErP (до 109,5% спрямо Hi). Енергийният клас се повишава до А+ (революционна стойност в термотехнологичния бранш) с добавяне на смарт регулатор или такъв по външна температура.

Бърза и лесна поддръжка

Новият Condens 2300 W се характеризира с особено ниски изисквания към поддръжката. Всички основни компоненти в перфектно аранжирания интериор са лесно и директно достъпни благодарение на подвижните странични панели. Електронните компоненти са цветно кодирани, за да може с лекота и за много кратко време да направите всяка профилактика. Обслужването е интуитивно и изключително комфортно.


Технически данни

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Асен Асенов
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта

Газификация