Как да подредим аксесоарите в банята най-оптимално

Публикувано на 13/12/2016 от Елица Мартинова | Последна редакция на 13/12/2016 | Видяно 12 006 пъти

Доста добра идея е, особено ако разполагате единствено с малка баня, да използвате и вратата като площ за складиране. Най-удачно би било да монтирате закачалки, върху които да поставите кърпите си. По този начин ще освободите доста място в шкафовете си.


Дайте шанс на сешоара за стена

Макар че в България сешоарите за стена не са никак популярни и се свързват по-скоро с престой в хотелската стая, тази идея може сериозно да подобри реда в банята ви. Представете си колко място и нерви ще спестите, ако не се налага след всяка баня да вадите сешоара от шкафа, да навивате кабела му и през това време да внимавате, за да не разбъркате подредбата на останалите вещи.

Вижте още: Изберете подходящи огледала за баня


Сложете организатор в чекмеджетата

Може би и на вас ви се струва, че колкото и да са големи чекмеджетата, те никога не са достатъчни и все не успявате да намерите това, което търсите. Един страхотен жокер в тази насока е органайзерът. Той ще внесе мир и разбирателство в банята ви. Може на пръв поглед да ви се стори, че заема много място, което по принцип бихте уплътнили с вещи, но се оказва доста полезна вещ.

Вижте още: Преди и след частичен ремонт на баня


Снабдете се с еднакви флакончета за баня

Ако се замислите, ще установите колко много място заемат различните шампоани, балсами, маски за коса, сапуни и аксесоари за вана. Различните им разфасовки пораждат тотален безпорядък. Ето защо ви предлагаме да се снабдите с еднакви флакончета, в които да изсипете съдържанието на цялата си козметика за под душа. Това ще придаде изключително спретнат и свеж вид на банята и ще ви улесни при подредбата.


Как да подредим аксесоарите в банята най-оптимално

Струвало ли ви се е, че едно от най-обичаните ъгълчета в дома ви, а именно банята, е помещението, с което никога не можете да излезете на глава. Колкото и да го подреждате, все цари хаос. Предлагаме ви няколко лесни и хитри съвета, с които да въдворите ред в банята си. А ако мокрото помещение има нужда от по-сериозни подобрения, може да разчитате на професионалистите в областта, регистрирани в MaistorPlus.


Превърнете стените в малки складове

Замислете се, че всяка стена или вратичка в банята би могла да се използва като част от складовото пространство. В случай че не приемате идеята за стенен сешоар, заложете на поставка до контакта и го дръжте постоянно там. Окачете лавици за ежедневно използваните неща като четка за зъби, парфюм, крем, пяна. Принадлежностите за почистване също могат да бъдат поставени в органайзери от вътрешната страна на шкафа в банята.

Надяваме се, че сте почерпили рационални идеи и подобрения в банята си. В случай че тя се нуждае от по-сериозен ремонт, може да се обърнете за това към професионалистите в областта, регистрирани в MaistorPlus. Разгледайте техните профили, оставени мнения и изберете най-добрата предложена оферта за вашия ремонт.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Васил Стоянов
Мебели и обзавеждане, Пловдив
14 извършени проекта
РАЙ Билдинг76ЕООД
Покривни услуги, Самоков
6 извършени проекта