Софтуер спестява от 5 до 10 % разходи за 6 месеца

Публикувано на 11/10/2016 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 11/10/2016 | Видяно 2 345 пъти

Управлението на сгради е основна част от съвременния устойчив и модерен бизнес. Съвкупност от множество фактори, то е основата на фасилити мениджмънта и основен помощник на компаниите в оптимизирането на услугите. Правилното управление на разходите и договорите в управлението на сгради може да се превърне в основно конкурентно предимство.

  • Система за управление и контрол на разходи и договори, „КОНТРО” се състои и разпространява на модули. Той се фокусира върху различните бизнес процеси и дава възможност на всички участници в процеса да се включат с оторизирано ниво на достъп. Софтуерът е интуитивен, интерактивен, лесен за използване и позволява бързо внедряване в рамките на 1 седмица.
  • Едно от основните предимства на „КОНТРО” е функционалността, която се базира на предварителното одобрение на всеки разход, договор или анекс към него в организацията. Това е възможно по електронен път и така достига до съответното оторизиращо ниво на всички разходи и договори. Всеки ключов служител, който има отношение към разхода или договора, може да даде коментари и да поиска промяната на ключови параметри - цена, срокове, отстъпки, гаранции.
  • Софтуерът автоматизира процеса по предварително обсъждане и одобрение на всеки разход и/или договор, следи за изпълнението на ключови събития, изпраща съобщения за изтичане и етапи по договори и следи плащанията/приходите.

Важна стъпка е последващия контрол върху разлики на одобрени и реално направени разходи, както и съпоставка с бюджетираните разходи на ниво разходен център или отдел. От основно значение е възможността за достъп на клиенти по договорите до функционалността на софтуера като им се дава достъп до определени етапи на изпълнение на дейностите, одобрение или коментар.


Софтуерът „КОНТРО” - управление на сгради и успешен фасилити мениджмънт

Софтуерът „КОНТРО” е създаден от професионалисти с дългогодишен международен опит в областта на одита и счетоводството. Благодарение на него компаниите могат да осъществяват предварително одобрение на всички разходи и договори в организацията. Максимално са улеснени сравнението и контрола на одобрени и реално направени разходи.

  • „КОНТРО” позволява съпоставка в реално време между бюджетирани и реално извършени разходи. Благодарение на софтуерния продукт е възможно да се правят бързи справки за минали периоди, направени различни видове разходи, както и да се проследи изпълнение на етапи и бюджети по договори и анекси.
  • Едно от най-големите предимства на продукта е възможността за намаляване на разходите в организацията с минимум 5% в рамките на 6 месеца.
  • Управлението на сгради и успешният фасилити мениджмънт е улеснен максимално от софтуера, който дава възможност за съпоставка на одобрени и реално договорени параметри по разходи и договори. Предварителното електронно одобрение на всички разходи и ключови параметри по договорите, както проследяването на изпълнението на етапите, плащания или постъпления улеснява цялостната дейност на компанията.
  • Конференцията „Фасилити мениджмънт: реализация в България“ предлага уникална възможност за всички заинтересовани страни да се запознаят с тенденциите в поддръжката на сгради и активи.
  • С представянето си, „КОНТРО” ще представи опции за спестяване на значителна част от годишните разходи на компаниите от индустриалното производство, обществените сгради, бизнес и жилищни комплекси.

Софтуерното решение ще предложи възможности за подобряване отношенията на компаниите с клиентите, като позволява висока прозрачност и предоставя достъп до техните разходи и договори с подизпълнители.  По този начин спомага за изграждане на стабилно доверие и трайни партньорски отношения в бизнеса.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
55 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта