Защо да изберем керамиката като строителен материал

Публикувано на 30/03/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 07/07/2016 | Видяно 3 787 пъти

Стремежът към сигурност, подслон и защита винаги е съществувал в човешката история. Това ясно се вижда в изграждането на сгради още от минали времена и до днес, когато те символизират сила, възможности и авторитет. През годините различни добри практики, типове градеж и строителни материали, доказали своята издръжливост и приложимост, се налагат в световните архитектурни и строителни тенденции. Ярък пример за непреходност в традициите са скатните покриви с неизменните им добри характеристики. А когато търсим съчетание от качество, перфектна визия, здравина и дълговечност, керамичните керемиди и аксесоари, част от цялостната покривна система Тондах, са доказано удачен избор.


Защо точно керамика?

Здравина, дълготрайност, екологичност и възвръщаемост на инвестицията са само част от причините керамиката да бъде предпочитан материал в строителството. Използвана още от древността, тя устоява изпита на времето. Доказателствата за нейното широко приложение са видими в редица културни и археологически обекти. Днес се създават качествени строителни материали като керемиди, тухли, настилки именно на основата на керамиката.

Многообразието от форми, идеи и възможности, които керамиката предлага, покриват най-строгите изисквания за сигурност и дълготрайност и същевременно удовлетворяват най-изтънчените предпочитания на клиентите. Отчитайки това, Тондах произвежда и доставя висококачествени керамични керемиди и аксесоари, които се превръщат във впечатляващ завършек на всеки дом.


Четирите природни елемента - обединени в продуктите на Тондах

Четирите природни елемента - земя, огън, въздух и вода, се обединяват, за да се получат впечатляващите керамични керемиди на Тондах. В ролята на елемента земя в случая влиза глината като изходна суровина. Следва водата, която при свързването си с глината допринася за появата на дълготраен и качествен продукт. Въздухът има ключово значение при изсушаването на керемидите, а огънят, отговорен за изпичането им, ги прави устойчиви на пожар, което допълнително гарантира сигурността им. Прочетете повече, като последвате този линк.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
11 извършени проекта