Топ изпълнители в сферата на покривните услуги работят с БРАМАК

Публикувано на 06/10/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 10/07/2016 | Видяно 8 252 пъти

Животът предлага разнообразни възможности за успех и печалба, стига само да уловим точния момент, в който да си ги вземем. Вече близо половин столетие Брамак съумява да усети верните пътища към своите партньори и клиенти, предлагайки високо качество с продуктите и аксесоарите си за покрив. Допълнителен щрих към силната вяра, която влагат в продукцията си, е 30-годишната гаранция за техните бетонови изделия.

Първият завод на австрийската компания отваря врати у нас в Стара Загора през 1998 г., а през 2007 г. край София заработва и вторият, в с. Столник. България се оказва гостоприемно място за стабилността, която внушава компанията, а в настоящата статия ще ви разкажем как Брамак печели доверието на топ изпълнители в сферата на покривните услуги у нас.


Всичко започва като на игра

През летния период на 2015 г. Брамак отправи неустоимо предложение към своите клиенти. Всеки, закупил от стандартните керемиди на компанията, получава 20 % отстъпка, както и 10 % намаление при покупка на покривни аксесоари. Към всичко това е добавен и подарък - 15-годишна застраховка на покрива. За всеки, нуждаещ се от качествените продукти на Брамак, ексклузивното предложение е валидно до 18.12.2015.

Грижата за крайния потребител обаче не спира дотук. Компанията предоставя и друга чудесна възможност на регистрираните в MaistorPlus професионалисти, чиято дейност е свързана с покривни услуги. В рамките на томбола, обхващаща периода от 3-и юли до 10-и август, 2015 г., майсторите не само можеха да насочат клиентите си да заложат на материалите на Брамак, с които да останат доволни, спокойни и сигурни, но и да им спестят разходи по ремонта. По този начин продуктите на водещата австрийска фирма успяват да достигнат до домовете на повече хора, след като са спечелили доверието на петимата топ професионалисти и доволните им клиенти, използващи продуктите на Брамак.


Александър Петров

Бригадата, която ръководи Александър Петров, обещава 100 % качествен ремонт за вашия покрив, спазване на уговорените срокове и гарантиране на абсолютна коректност. Доверявайки се на качествената продукция на Брамак, всичко това се оказва лесно изпълнимо и клиентите остават доволни.


Стоян Нанов

Всичко, от което се нуждае вашият покрив, може да ви бъде предложено от Стоян Нанов и неговата строителна фирма. Той също изпълнява свои проекти, залагайки на Брамак и техните продукти.


Николай Йорданов

Сред богатата палитра от услуги, предлагани от строителната фирма на Николай Йорданов, място намира и добрата грижа за покрива. Доказалите се с годините продукти на Брамак и тук се оказват добра подкрепа в мисията за безупречно обслужване на крайните потребители.


Христо Христов

Фирмата на изпълнителя Христо Христов обхваща дейности като изграждане и ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, ремонт на тавани, изграждане на водосточи системи. Той също предпочита в работата си да заложи на сигурността, която дават материалите на Брамак.


Михаил Симеонов

За десерт оставихме спечелилия голямата награда строителен техник, ръководещ бригади за груб строеж, покриви и реконструкции - Михаил Симеонов. Предпочитайки в свои ремонтни дейности керемидите и покривните аксесоари на Брамак, той не само печели качество за клиентите си, но и получава възможността да се наслади на Спа уикенд за двама в България.

Разбира се, най-голямата печалба, която всеки майстор може да получи, е доверието, което клиентите му гласуват. Това доверие добрите професионалисти оправдават с отлична работа и избор на висококачествени продукти, като каквито ежегодишно се доказват материалите на Брамак.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта