Лампа от динамометричен ключ? Защо не!

Публикувано на 14/12/2015 от Елица Мартинова | Последна редакция на 12/10/2018 | Видяно 5 758 пъти

Причината да я кръстим така е очевидна - тази лампа прилича на зле прикрити водопроводни тръби, а крушката от нея излиза съвсем неочаквано.

Кутията на тази лампа е изработена от топола, а тялото е от стоманена тръба. Най-нехарактерното в тази оригинална стенна лампа е, че притежава съвсем работещ волтометър.


Лампа от динамометричен ключ? Защо не!

Сигурни сме, че според вас динамометричен ключ и лампа не могат да се въплътят в едно и също изречение. Ние обаче ще ви разубедим, като ви покажем няколко невероятни идеи за ръчно изработени лампи, тялото на една от които е направена именно от динамометричен ключ. Ако още преди да видите креативните идеи по-долу, сте убеден, че осветлението в дома ви има нужда от обновяване, оставете текста за по-късно и разгледайте списъка със специалисти в MaistorPlus.


Звездата на класацията ни - лампа от динамометричен ключ

Да, тя е истина! Това е феноменална лампа, чието тяло е изработено от динамометричен ключ и гаечен ключ. Причудливият дизайн и елегантният черен абажур приковават погледите от първия момент.

Но вграденият в тялото динамометричен ключ не е най-удивителното в тази лампа! Вместо стандартния бутон за включване, тя светва чрез въртене на ключ, наподобяващо запалването на кола. Лампата има две степени на работа - приглушена и ярка светлина.


Лампа от стари чаркове

Макар и да не е така въздействаща като лампата от динамометричен ключ, това предложение е събрано буквално от нищото. Сякаш някой е отворил чекмеджето на килера си и е събрал оттам всички непотребни части. След това е почистил старателно всяка една от тях и е помислил как да ги сглоби, така че да им придаде смисъл.

Без съмнение лампата е уникална. Индустриалният й вид ще накара всеки, който ви дойде на гости, да онемее.


Лампата на мотоциклетиста

Само от първия поглед е ясно защо сме кръстили тази лампа така, нали? Тя е изработена ръчно и включва в себе си няколко мото компонента: верига, зъбни колела, лагери и валове.

За всички е ясно, че това е идеалният подарък не само за всеки запален моторджия, но и за любителите на високите скорости на две гуми, които все още нямат нужната категория, за да управляват мотоциклет.

Виж още: Най-впечатляващите LED решения за баня


Месинговата лампа на Едисон

Тази месингова лампа за бюро определено впечатлява с визията си. Ако я поставите в дома си ще се почудите дали не се намирате в зората на електричеството. Тялото й е изработено от месингови тръби, а основата е метална.

Кръстихме лампата така, защото дизайнерите са се постарали да наподобят вида на първата крушка на Томас Едисон.

Виж още: Малки трикове за големи промени в дома


Лампа "Може би са те"

Последната лампа в нашата класация е различна по стил от останалите, но е странна в същата степен. Както се вижда от снимката, целта й е да наподоби летяща чиния, която отвлича нищо не подозираща крава.

С малко повече въображение с лекота ще може да съчетаете в жилището си някое от тези предложения, а защо не и в едно помещения както извънземната лампа, така и тази, направена от динамометричен ключ.

Надяваме се, че нашите примери са ви впечатлили и вдъхновили. Ако сме ви накарали да погледнете на осветлението в дома си като на аксесоар и сте се решили на промяна, свържете се със специалистите, които са регистрирани в MaistorPlus. Те със сигурност ще са в състояние не само да ви дадат свежи идеи, но и да ги изпълнят. Ако пък вече сте готови с желанията си, не се колебайте да заявите проект. Така ще имате гарантирано най-добрите цени и условия.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта