Каменно великолепие в дневната

Публикувано на 13/11/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 21/07/2016 | Видяно 6 788 пъти

Добре известно е, че камъкът е сред първите строителни компоненти, познати на човечеството още от дълбока древност. Интересен е фактът, че дори след всичките тези години, в които го използваме, методът на приложение се е запазил все така автентичен. И този път ще използваме няколко от най-красивите идеи за присъствието на камък в интериора, предложени от потребителите във форума "Направи сам". Като утвърдил се от 10 години интернет портал, той представлява едно уникално по вида си онлайн пространство за споделяне на разнообразни идеи и хрумвания, така че не пропускайте възможността да се присъедините. Споделете вашите идеи или просто почерпете малко вдъхновение за изпълнението на множество креативни проекти. А ако все пак имате нужда от "едно рамо" за интериора в дома си - знаете, че винаги можете да потърсите специалист, който да ви съдейства!


Грубоватата каменна стена в изтънчения модерен интериор

Ето, че дори и в съвременните жилища, камъкът може да намери своето изключително красиво приложение. Независимо от стила във вашия дом, бихте могли да го използвате винаги, тъй като той позволява разчупеност и разнообразие от форми и съчетания. В това ще се убедите в следващите редове.


Да оставим стените "голи"

Този стил е познат като "индустриален", като при него е характерна употребата на "сурови" материали, които правят ежедневието някак по-опростено и уютно. Тухлената стена тук е наистина добре съчетана с останалите детайли в дневната, а комбинацията създава усещане за комфорт, подправен с щипка артистичност.

Виж още: Малки промени, с които да внесете свежест в дневната


Впечатляваща бяла премяна на камъка

Ако искате повече симетрия, спокойно можете да боядисате камъка в бяло. А ако се спрете на такъв с по-заоблени форми, с лекота можете да постигнете дори нежно излъчване, което неминуемо ще впечатли любителите на нестандартните идеи.


Декоративна стена или колони в дневната

Това е предложение, което намира приложение в по-просторните дневни. Ако разполагате с пространство, идеята за изграждане на каменна стена или колона е наистина един уникален начин да използвате този автентичен материал, придавайки му съвременен стил.

Виж още: 8 дизайнерски трика, които да приложите на дневната


Дайте на камината си това, което й се полага

Няма спор, че камината е най-добрата "домакиня", която със сигурност ще се радва да посрещне всякакви хрумвания, в които се използват каменни елементи.


Бохемия, добре дошла!

Бохемският стил се свързва с бунтарския дух, характерен за хората на изкуството, за хипитата и всички "отлъчници" от обикновеното, рутинното и традиционното. Той отдавна намира място в интериорния дизайн, като със своя отличителен, разноцветен характер пренася атмосферата в дома на едно съвсем различно ниво. И тук камъкът се вписва просто перфектно, не мислите ли?


Вилата ви има нужда от камък

Планината, със своите красиви природни гледки, заснежени зими и уютни мигове, ни дава именно онова усещане за спокойствие, от което всички ние имаме нужда. Вилата или хижата ви могат да засияят, ако ги удостоите с великолепното присъствие на камъка. Той е един естествен природен елемент, който може би ще се окаже, че е именно онова парченце от интериорния пъзел, което ви е липсвало.

Още вдъхновение можете да намерите с помощта на специалистите по интериорен дизайн. Пуснете безплатна заявка и ще получите конкурентни оферти от най-подходящите професионалисти в областта, а след това сами изберете на кого да се доверите, на базата на техните дейности и клиентски оценки.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
38 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта