Функционални електрически ножове, с които да направите живота в кухнята си песен

Публикувано на 06/06/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 10/07/2016 | Видяно 25 122 пъти

Всеки, приел някога предизвикателството да изпълни готварска рецепта, знае че голяма част от сътворяването ѝ се свежда до това даден продукт да бъде нарязан, накълцан, настърган. Именно този процес отнема най-много време и когато може да бъде улеснен, се спестяват ценни моменти. Създателите на битовата техника отдавна са осъзнали този факт и вече милиони домакинства по света се възползват от всевъзможни вариации на помощници-роботи. В следващите редове ще ви покажем някои от основните функционални електрически ножове, с които да направите живота в кухнята си песен. А в случай че някой от наличните ви уреди се нуждае от ремонт, можете да изпратите безплатна заявка към професионалистите в MaistorPlus.


Електрически нож за месо и колбаси

Купи нож от неръждаема стомана

Със сигурност ви се е случвало, когато отидете до магазина, да останете доволни от това колко бързо и лесно ви нарязват колбасите на равни, идеални резени или пък ви смилат месото. Напълно заслужавате да имате същото удобство и вкъщи и да си освободите време за по-интересни дела. Освен това ще впечатлявате винаги гостите си с изкусно подредени плата с мезе.


Електрическо ренде

Купи електрическо ренде с разнообразни приставки

Да имате възможност за секунди да настържете сирене върху салатата или кашкавал върху пицата звучи наистина примамливо. За тази цел съществуват електрическите рендета. Благодарение на тях подробните напътствия в различните рецепти за фини парченца и прочие вече не изпълват четящия ги с досада.


Освежаващата функция на блендера

Избери своя блендер

Блендерът по-скоро е отнесен към кухненските роботи, но не можем да отречем ролята му и на електрически нож. Чудесен спътник за всички, които предпочитат да стартират деня си с по-здравословна закуска, забъркана във вид на чаша освежаващо смути от пресни плодове и зеленчуци.


Домашният чопър

Източник

Чопърът е още един робот, изпълняващ реално функцията на електрически нож. Приложението му донякъде се припокрива с това на блендера, разликата е, че можете да му възложите задачата да нареже и по-твърди продукти, в зависимост от приставката, която използвате.


Електрически нож за хляб

Да използвате електрически нож, само за да си отрежете една филийка хляб за закуска, вероятно ви звучи като излишна глезотия. Сега си представете, че имате за задача да направите солидно количество сандвичи за рождения ден на своето хлапе или за друго парти. Идеята да имате подобен уред вече се изпълни със смисъл, нали?

Вижте още: Как да изберем кухненски нож


Електрически нож за риба

Рибата е полезна и вкусна в разнообразни варианти. Само това филетиране да не беше толкова пагубна за ентусиазма на любителя-готвач тънкост. Всъщност лесно можете да разрешите този проблем, като отскочите до Япония за един интензивен курс при тамошен майстор. Другият вариант е да инвестирате в електрически нож за риба - значително ще се улесните при обработката ѝ.


Електрически нож за сирена

Избери сред най-добрите електрически ножове

Подобно на колбасите, сирената също могат да бъдат нарязани бързо и лесно с помощта на подходящи за тях електрически ножове или резачки. Оказва се, че има специални уреди за тях, съобразени с по-меката им текстура и навика им да залепват върху остриетата. Още една безценна отмяна при приготвяне на сандвичи и редене на мезета.

Започнахте ли вече да си пеете, предвкусвайки далеч по-лесния живот с помощта на електрическите ножове? За да се почувствате още по-добре в кухнята си, погрижете са за нейното освежаване, като пуснете бързо и лесно безплатна заявка към специалистите в MaistorPlus. До 24 часа ще получите обратна връзка от изпълнители във вашия район, ще можете да сравните оферти и сами да изберете с кого да работите, съобразявайки се със собствените си изисквания.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Евгени Петров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта