Голямата кухня в малкия 46 квадратен апартамент

Публикувано на 08/04/2016 от Нели Минчева | Последна редакция на 29/08/2016 | Видяно 26 022 пъти

Дори и жилището да не е голямо, в него може да се намери достатъчно място за обширна и добре подредена кухня. Това помещение е може би най-важното в един дом, тъй като именно там семейството се събира най-често. Поради тази причина кухнята е и избраният жилищен акцент в този прекрасен апартамент в Гьотеборг, Швеция.


Топлина и уют на фона на семпъл дизайн

Макар и общата жилищна площ на това студио да е едва 46 квадратни метра, атмосферата в него е повече от приветлива. В края на белите и изчистени кухненски шкафове е изградена стена от тухли в селски стил, към която е прилепена симпатична пейка с чекмеджета за съхранение в долната част и декорирана с пухкави възглавници отгоре.

Вижте още: Идеи за красиви и практични малки кухни


Цветни рафтове като украса на стената

За да бъде използвано максимално свободното пространство, на стената са поставени оригинални разноцветни рафтове. Те допринасят за ведрото излъчване на кухнята и дават подслон на рядко употребявани купи, вази, книги, както и на любими сувенири.


Кухня като за главен готвач

Който обича да се занимава с готвене, ще намери начин независимо от условията. На практика за добре организирания и подреден кулинар и по-малката кухничка е подходяща за вкусни шедьоври.


Малка всекидневна с много светлина

На практика апартаментът разполага с общо две стаи: кухня и хол. Или по-точно всекидневна с кът за гости, който е условно разграничен от мястото за отмора, а именно - удобно и меко легло в единия ъгъл на помещението.


Самостоятелност и практичност

Благодарение на умело подбрания гардероб, който напълно съответства на цялостния стил на жилището, леглото остава скрито от погледа при влизане в стаята.

Вижте още: Как да оползотворим мястото в малката спалня


Баня с характер и стил

Банята и тоалетната в това шведско студио са побрани в изключително малко помещение. За да бъде създадена илюзията за повече пространство, и тук преобладаващият цвят е белият. Но в никакъв случай не можем да асоциираме това със скука или еднообразие, тъй като подът е в категоричен контраст и придава завършеност на интериора. Огромното огледало на стената допълнително спомага за визуалното разширяване на помещението.

Този чуждестранен пример за пореден път онагледява как умелото съчетаване на наличните ресурси е способно да доведе до перфектни резултати у дома. Ако и вие имате идея да освежите интериора и да пренаредите жилището си, за да бъде то по-светло, удобно и уютно, MaistorPlus ви предлага помощта си. При нас можете безплатно да опишете своя проект и да получите оферти от доказали се в своята област майстори. Имате възможност да се запознаете подробно с предлаганите от тях условия, да разгледате онлайн профилите им, както и мненията на досегашните им клиенти. Така ремонтът и изборът на изпълнител стават по-лесни от всякога!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта