7 уникални бебешки стаи, които ще ви очароват с креативен дизайн

Публикувано на 21/10/2016 от Виктория Маринова | Последна редакция на 22/10/2016 | Видяно 64 896 пъти

В тази компактна бебешка стая модерният интериор приютява и някои винтидж елементи, така че да се получи максимално успокояваща и приятна атмосфера. Преобладаващите цветове тук са сиво и кремаво, като впечатление прави интересната стенна декорация и яркото присъствие на елементи под формата на симпатични бухалчета. Напомняме, че подобно украшение за стена можете да си направите сами с помощта на самозалепващи се стикери с ефектен мотив!

Виж още: Симпатични идеи за детска стая на близнаци


Абстрактните мотиви придават индивидуалност на модерната детска

Тази детска е същинско олицетворение на артистичния интериор! Тя съчетава обзавеждане с елегантен дизайн и декорации с абстрактни мотиви, които разчупват визуално помещението и му придават уникално излъчване. Смелото съчетание на ярки тонове създава добро настроение в бебешката стая, а функционалните мебели компенсират липсата на достатъчно пространство за съхранение.


Хармонична бебешка стая, вдъхновена от природата

Елементите, вдъхновени от природата, присъстват все по-често в съвременния интериор и това проличава дори в облика на бебешката стая. Подходящ пример в тази посока е това хармонично помещение, в което преобладаващият светъл нюанс е разчупен от деликатното присъствие на зеленото и синьото. Някои мебели и декорации пресъздават очарователни животни и природни мотиви, което подпомага усещането за спокойствие в помещението.

Виж още: Превърнете бебешката стая в уютна детска в няколко лесни стъпки


Уникална бебешка стая с модерно излъчване

Тук детската стая грабва мигновено вниманието с интересното съчетание от черно и бяло по стените. От една страна тъмният нюанс допринася за уюта в помещението, а от друга - бялото разширява оптически детската стая, така че да тя стане максимално комфортна. Най-впечатляващият елемент от обзавеждането се оказва пухкавият килим, който заема почти изцяло пода на стаята.


7 уникални бебешки стаи, които ще ви очароват с креативен дизайн

Всяко хлапе се нуждае от хармонична атмосфера у дома, която да го вдъхновява и зарежда с добро настроение. За да ви помогнем в избора на подходящия дизайн за бебешката стая, днес ще ви покажем няколко интригуващи и функционални помещения, от които да почерпите добри идеи и за своето жилище. Покажете ни своята визия за мечтаната детска стая, а за нейната реализация се доверете на опитни професионалисти!


Елементите в бохемски стил намират място и в бебешката стая

Внесете доза артистичност в модерната бебешка стая, като добавите към обзавеждането й елементи в бохемски стил. Те не само ще направят помещението по-раздвижено и чаровно, но и ще създадат особено вдъхновяваща атмосфера, която предразполага към пълен релакс. Проявете креативност и разчупете дизайна на семплата детска, така че да я направите наистина уникална!


Пастелни цветове и изчистени линии за новата бебешка стая

Любителите на минималистичния дизайн несъмнено ще разпознаят в това помещение мечтаната детска стая! Тя се отличава с преобладаващи пастелни тонове и изчистени линии на дизайна, които допринасят за свежата и гостоприемна атмосфера. Интересните декоративни елементи, които откриваме по стените и рафтовете доказват, че дори скучното бяло помещение има потенциала да се превърне в едно наистина артистично пространство!

Виж още: Как сами да си направим приказна детска лампа


Невероятна стая за хлапета с нюх към приключенията

Авантюристичният дух няма почивен ден, затова е важно да го въплътим в интериора, така че да сме постоянно вдъхновени за нови смели начинания. Прекрасно предложение за подобен интригуващ дизайн откриваме в тази бебешка стая, приютила пътешествията и опознаването на невероятната природна красота! Пролетта е най-подходящото време за преобразяването на бебешката стая, затова обмислете добре своите планове и предстоящи начинания и поверете ремонта в ръцете на доказани професионалисти! Направете заявка в MaistorPlus още сега и изберете подходящата оферта за вашия интериорен проект!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
Сашо Атанасов
Плочки и теракот, София
32 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта