Кой е най-подходящият цвят за вашата спалня

Публикувано на 31/07/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 15/08/2016 | Видяно 21 379 пъти

Зеленото от край време се слави като пълноценен цвят. Хората, които го избират, са търпеливи, а хаотичният живот ги изкарва от равновесие. Затова те се опитват да компенсират липсата на спокойствие в ежедневието с дзен спалня.


Вижте още: Големи идеи за малка спалня


"Гмурнете" се в необятното синьо

Макар синята боя да се предлага в най-различни нюанси, то всичките ѝ фенове имат по нещо общо - нужда от повече хармония. Те обичат да чистят и организират дома си по начин, който ще им улесни всекидневните задължения. Ако сте се спрели на този цвят, може би ее добре да обособите и допълнително място за съхранение на важните за вас неща.


Бъдете ексцентрични с оранжево

Оранжевият цвят издава за собственика, че е социален човек, обичащ приключенията. Всички нюанси на портокаловото се асоциират с топлота и ентусиазъм. Ако се чувствате привлечени от тази багра, значи ви е време да добавите малко забавление в живота си.


Повдигнете настроението с жълт цвят

Хората, които избират жълтия цвят, обикновено са перфекционисти и мечтатели. Въпреки че са надарени със способността да успокояват и предразполагат околните, те самите имат нужда от повече време за релакс и сън.


Кой е най-подходящият цвят за вашата спалня

Забелязали ли сте как един цвят може да повлияе на настроението ви? Въпреки че съществуват неписани правила относно нюансите, които са най-подходящи за спалня, всеки човек има собствени предпочитания и вкусове. Не трябва да забравяте, че в тази стая прекарвате голяма част от времето си, затова е от изключително значение багрите да са в пълна хармония с вашия характер. Подготвили сме ви няколко основни цвята, които носят определена символика, за да изберете най-подходящия за вас. Що се отнася до боядисване на спалня, може да се доверите на нашите квалифицирани специалисти, които ще ви помогнат с преобразяването ѝ.


Дайте си почивка със сиво

Ако сте сред почитателите на сивото, то лесно бихте се впечатлили от минималистичен дизайн и високотехнологични джаджи. Стените, боядисани в сив цвят, създават усещане за спокойствие и отдалеченост от света. Нюансът е изключително подходящ за хора със забързано ежедневие, които вечер си мечтаят за няколко часа тишина.

Вижте още: 5 начина да се събуждате по-щастливи в спалнята


Отпийте чаша гореща мока

Изборът на този пастелен тон означава, че сте здраво стъпили на земята. Цените простите неща и с любов декорирате дома си. Ако се чувствате привлечени от нюансите на кафе, то значи трябва да забавите темпото и да прекарвате повече време сред природата.

Избрахте ли най-подходящия цвят, с който да боядисате и освежите спалнята си? Потърсете професионалист в тази сфера, който да ви помогне да осъществите всичките си интериорни идеи. В MaistorPlus имате възможност да направите безплатно запитване и да сравните офертите и репутацията на различни майстори.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта