Оригинални и природосъобразни градински лампи

Публикувано на 08/06/2016 от Светла Иванова | Последна редакция на 31/03/2023 | Видяно 8 189 пъти

Тези изключително красиви осветителни тела за градината могат да бъдат разположени по главната пътека, пред входната врата или разпръснати на различни места из двора. Светещите кълба разкриват 360-градусова сцена на горски пейзаж, който е различен от всеки ъгъл. Тези градински лампи работят с обикновени батерии, разполагат с автоматичен таймер, който се включва за период от 6 часа и изключва за 18 часа.

Вижте още: Направи си сам градина в битов стил


Стенни градински лампи от рециклирани материали

Това невероятно произведение на изкуството е уникално по своята красота и история. Всяка лампа е изработена от рециклирани петролни варели, а изящните рисунки са ръчно правени от занаятчийската общност на Бали. Поредното доказателство, че непотребните отпадъци за един могат да се превърнат в истинско съкровище за друг. 100-те миниатюрни LED светлинки, вплетени в задната част на лампата, работят на батерии.

Вижте още: Идеи за озеленяване на двор с есенни цветя


Оригинални и природосъобразни градински лампи

Чаровни и красиви градински лампи добавят допълнителен стил и очарование - през деня влизат в ролята на градински аксесоар, а през нощта създават уютна и романтична атмосфера. Ето защо е редно да отделите заслужено внимание на осветителните тела в градината. Погрижете се и за бюджета на семейството, избирайки природосъобразни лампи, работещи на соларна енергия. Може би си мислите, че този еко вариант не е достатъчно атрактивен и впечатляващ, но днес ще ви убедим в обратното. В случай че имате нужда от професионален съвет или помощ за поддръжката на градината, не се колебайте да се свържете с опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.


Изящна феерия от множество светлинки - приказни градински лампи

Ако искате градината ви да изглежда като сцена от някой романтичен филм, то тези забележителни градински лампи са точно за вас. Те изглеждат еднакво добре както през топлите месеци, така и през зимата, особено около коледните празници. Няма начин да не се влюбите в чаровните фенери, които освен приказно красиви, са и природосъобразни, тъй като се зареждат от слънчевата светлина. Достатъчно е да ги разположите на някой клон или на стълбището, за да си гарантирате една романтична атмосфера.


Футуристичен дизайн за модерни градини

Макар все още да не е достатъчно популярно, това изобретение е невероятно от гледна точка на екологичната си насоченост и нестандартна визия. Създателите на амбициозния проект са били вдъхновени от биологичния процес фотосинтеза, който използва слънчевата сила и я превръща в храна за много растителни видове на Земята. Всеки детайл на лампата е уникален - нейната форма, наподобяваща растение, фотоволтаичните панели на "камбанката" и водоустойчивият материал, който позволява дългогодишна употреба.

Ако смятате, че градината ви има нужда от освежаване и професионално озеленяване, обърнете се към опитни професионалисти, които ще свършат тежката работа вместо вас. Изпратете безплатно запитване, за да получите конкурентни оферти за вашия проект и сравнете репутацията на различните майстори според препоръките на предишни клиенти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"Ивикс Строй"
Сухо строителство, Велико Търново
24 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Кирил Алексиев
Цялостен ремонт, София
6 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта