Майсторската Строителна Седмица е вече факт

Публикувано на 19/04/2013 от Admin Admin | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 8 798 пъти

Събитието

MaistorPlus.com организира демонстрации на живо от нашите майстори специално за посетителите на Българска Строителна седмица. В нашата демо зона се твореше и майстореше, а хората наблюдаваха с интерес как стъклото се превръща в произведение на изкуството и как се вдъхва нов живот на един обикновен шкаф.

Последният ден демонстрациите дори придобиха образователен елемент, защото посетителите желаеха да научат още и още за тънкостите и тайните на представените занаяти. Можем смело да предложим на Orvi Studio и студио Нов Интериор да организират специални курсове за майстори-ентуасиасти!

(Вижте снимки от събитието)

Играта

Освен различните идеи за дома, посетителите се забавляваха и с една истинска Майсторска игра: всеки, отгатнал правилния инструмент, от който се нуждаеше нашият виртуален майстор, получаваше възможността да участва в томбола и 20 спечелиха специална карта с намаление за всички магазини на Praktiker.

Честито на печелившите и благодарим на всички нови и стари приятели на MaistorPlus.com – Лесният начин да намерите майстор! 

Вижте видео от събитието: 

И не забравайте:

Материалите са необходимост, но само професионалистът им вдъхва живот! А истински професионалисти и то в действие, ще намерите лесно в MaistorPlus.com 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
РЕАЛСТРОЙ
Дограма и остъкляване, Перник
11 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ЛЕОН-АЛ
ВиК Услуги, София
93 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
16 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта