Майсторът на Стройко

Публикувано на 22/10/2012 от Иван Василев | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 7 015 пъти

Майсторът ни се появи с ведра усмивка в НДК в уречения ден и час – 17 октомври, 10 часа – когато започваше изложението за архитектура, строителство и обзавеждане „Стройко”.

Такъв си е той – весел и винаги точен. А нали ни е и много сръчен, бързо си намери хубаво местенце и си направи уютен щанд, на който да се представя пред любопитните посетители. Дори помогна на съседите по щанд с набавянето на ток – сръчни ръце и добро сърце! Така казаха те, той, разбира се, е скромен и не би си позволил да се хвали сам.

Майсторският щанд бе подреден с полезни материали и техника и скоро предизвика истински интерес сред посетителите на изложението. Майсторът отговаряше на въпросите с желание и внимателно изслушваше допиталите се до него.

Не след дълго обаче реши, че не е в негов стил да стои на едно място. И как ще е?!? Майсторът ни е свикнал вечно да е в движение. Той не може да си представи да почива и за минута!


Разходка из Стройко

Така започна да обикаля по етажите – разгледа много други щандове, говори с още хора. Не си губеше времето, не клюкарстваше, не проучваше злонамерено. Търсеше начин да е по-близо до хората, които имаха нужда от него.

А те откликваха и му разказваха. Споделяха идеи, мисли, преживявания, планове.

Майсторът научи за дупката, оставена под прозореца на Антония от недобросъвестен изпълнител, когото тя с очаквания за надежден ремонт пуснала в дома си; за ужасните проблеми с тръбите в банята, които Мирослава с години не могла да разреши; за проекта на младото семейство Милеви за красив дом, в който да отгледат мечтаните тризнаци. И още, и още.

Всяка история беше важна! Майсторът скоро се насочи и към разговори с професионалистите от бранша. Изслуша различни гледни точки и проблеми – разходи за транспорт и материали, възходи и падения в търсенето от страна на потребителите, недоверие, нелоялна конкуренция. Заформиха се добри партньорства – фирмите разпознаха в майстора някого, който може да им помогне по-правилно да се представят пред клиентите.

* По-правилно от гледна точка на самите клиенти, защото системата на Майстор+ им предоставя широки възможности за избор, контрол и информация.

След седмица на важни срещи по етажите на НДК, майсторът напусна сградата с нови идеи и още по-силна вяра, че има как да помогне на всички да изпълнят плановете си – професионални, лични, архитектурни, естетични ...


В помощ на хората

За всеки проект, убеден е той, има най-точен изпълнител. Трябва само да помогне, като свърже двете страни и ще даде възможност на красивите идеи да станат реалност.

Сподели, че е благодарен за доверието и съветите, които е получил, и бързо се захвана за работа, за да ги оправдае и претвори в действителност.

Вече с гордост заявява, че е помогнал много проекти да бъдат изпълнени.  Работи с нарастващо желание и хъс за нови подобрения и по-чисто общуване между клиенти и строителни професионалисти. Не на последно място, подчерта, че очаква още реакции, мнения и препоръки.

Ако желаете да дадете Ваш съвет или оценка, да разкажете история или да откриете надежден партньор в реализирането на проекти, разгледайте менютата „Намерете майстор” и „Помощ”, пишете ни или ни се обадете на 0879 590 810.

Майсторът Ви благодари най-сърдечно!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
28 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта